- 14,433
- 7,857
- 113
Başkan üye mi skler beyler,sitelerden vurulan deli sponsorluk paralarıyla uğraşmak varken
Bu olmadı dostBaşkan üye mi skler beyler,sitelerden vurulan deli sponsorluk paralarıyla uğraşmak varken
Sivaz varda o ağız kimde var aw 😁Ortak şarap nedir gözünü seveyim berduş yaptın bizi yok mu bi Şivaz
Ayıp ettinSivaz varda o ağız kimde var aw 😁
At bi 10k rol yapalımBen zaten Kendımce Onemlem Aldım
Mesela Pogba Gibi Fırıldaklara 1 tl atmam Rolll yaptırırsamda minimum 5 k ve aktif uyelere Olur bundan sonra
Gerçekler öyle dost bunu sende herkes biliyoBu olmadı dost
Seni kast etmedim can cigerAyıp ettin
@nişantaşı gibi bi nişantaşı beyefendisi var bu forumdaSivaz varda o ağız kimde var aw 😁
ağlayacaksan çekiliş yapma, çekiliş yapacaksan ağlama dostumKeşke zamanında senin gibi gay a para atmasaydım oğlan seni
Valla bu konuyu zamanında çok dile getirdik ama adamlarda diyor ki siz zaten çantada keklik siniz bari etkinlikler yeni üye kazanirsin foruma haklı olarak onlarda bu işi babasının hayrına yapmıyor başkanın ekmek teknesi
Ama kafamız Ne guzel
Gecen nba veren dayimi 😁 iki macta patladi olan benim paraya oldu@nişantaşı gibi bi nişantaşı beyefendisi var bu forumda
Dayım o sıra hemşireyle ilgileniyordur yoksa sekmez tahminleriGecen nba veren dayimi 😁 iki macta patladi olan benim paraya oldu
Ama kafamız Ne guzel
@SULLY de bana gelene kadar her tahmini her verdigi mac geliyodu, iki mac aldik 50k gitti 😁Dayım o sıra hemşireyle ilgileniyordur yoksa sekmez tahminleri
Başkan Bi Dinlesene