- 12,343
- 7,906
- 113
Reis sen Mehmet Ali Erbil gibi adamsın. Sürekli çekiliş yaptiriyorsun. Emeklerin için forum adına teşekkür ediyorumhepsi benim
Reis sen Mehmet Ali Erbil gibi adamsın. Sürekli çekiliş yaptiriyorsun. Emeklerin için forum adına teşekkür ediyorumhepsi benim
Cemal12 ile sürtüştük geçende. Benim için zebra dayım 1 keskin abim 2 . 🤭🤭🤣🤣🤣Forumda bir keskin dayi var sessiz sakin, bir zebra dayi var kendi dünyasında bir de efsane 1 milyoncu cemal dayi var bildiğim kadarıyla
Daha gençsin sen dost. İhtiyarlar grubuna girme sıkılırsın orada 🤣Say gardasim say,,saydikca kendime geliyorum..şükür en yaşlı ben değilim ))dD
Ruh ve sinir hastalıkları bölümü deliler listesi dostBune La
Sinirli Adamız Biz Dost gizemli Falan degiliz Şimdi yazarız yazmadıklarımız DarılırRuh ve sinir hastalıkları bölümü deliler listesi dost
Tmm en asabi sensinBune La
Çayi sogutursan darilim ha )dDSinirli Adamız Biz Dost gizemli Falan degiliz Şimdi yazarız yazmadıklarımız Darılır
Novasky ifşa az sonraSinirli Adamız Biz Dost gizemli Falan degiliz Şimdi yazarız yazmadıklarımız Darılır
En sinirli biziz Bizim kadar Banlanan Yoktur Suatım zatenTmm en asabi sensin
yok dost salla Gitsin Got adamlar Got Adamalardır onlar kendılerını bılıyor at kafaları onlar bi sike yaramıyan Gotos onlarNovasky ifşa az sonra
Aynen boşa asabi demiyoz puahahEn sinirli biziz Bizim kadar Banlanan Yoktur Suatım zaten
Banlanir o maks 1 hafta veriyorumForumun en hızlısı balporsuku namı diğer Ekodur
Forumun analizciside belli oldu @yasyn55Listeme deva ediyorum;
Forumdan bi haber @Muroo1988
Roll konularının üstadı @Gfbridvan1907
100 tl çıkar mı beyler? @besiktaslitl
Özlenen @brendford
Vur kaç @MR.YK
Adamın dibi @mavs1341
Kafasına göre takılan @CistakCistakBaby
Devam edecem 🤣