- 2,000
- 2,615
- 113
Bilmiyodum kusura bakma
Sitelerin azılı katili @penguenRoll makinesi @Cutamaniac
marka @makina123
Kodcu @efkalade1
Espri haznesi @Emrah1313
İcra memuru @Penguen0
Devam edecek 🤣🤣
Penguen sitelerin içinden geçti vallahi diyorum özellikle x sitesinin promosu ile bütün kahvedeki müşterilere hesap açtı 🤣🤣 helal olsun keşke daha erken tanışsaydım ama yinede güzel para kazandırdı .halen görüşürüm adam sağlam vurdu parayiPenguen icra memuru değil de daha çok icra olaylarinin şüphelisi gibi.
Geldi icra memuru 🤣
acil dmde para vurmanın taktiğin öğretSitelerin azılı katili @penguen
Penguen sitelerin içinden geçti vallahi diyorum özellikle x sitesinin promosu ile bütün kahvedeki müşterilere hesap açtı 🤣🤣 helal olsun keşke daha erken tanışsaydım ama yinede güzel para kazandırdı .halen görüşürüm adam sağlam vurdu parayi
Fix at dost bı roll yalGeldi icra memuru 🤣
Yazar mısın dostFix at dost bı roll yal
Hahah bankadan vurdugum paralarla bmwGeldi icra memuru 🤣
Sitelerin azılı katili @penguen
Penguen sitelerin içinden geçti vallahi diyorum özellikle x sitesinin promosu ile bütün kahvedeki müşterilere hesap açtı 🤣🤣 helal olsun keşke daha erken tanışsaydım ama yinede güzel para kazandırdı .halen görüşürüm adam sağlam vurdu parayi
Vallahi yemin ettirdi daha doğrusu şeref sözü verdim o yüzden söyleyemiyorum broacil dmde para vurmanın taktiğin öğret
Adamsın vesselam dostum. Çok kaliteli bir insansın.Bilmiyodum kusura bakma
En son sövüp tg sen engel atmıştın.... Kırık kalbim hâlâ...Yasin kardeşim bende senden özür dilerim bundan sonra sana ağabey diyeceğim
Ondan arayıp soruyon he goruldu atmak kolay tabii yaSitelerin azılı katili @penguen
Dayı benim telefon kırıldı la aradınmı beni hicSitelerin azılı katili @penguen
tamam o zaman sen söyleme ben dm den sana yazim yanlışlıkla ağzından kaçsınVallahi yemin ettirdi daha doğrusu şeref sözü verdim o yüzden söyleyemiyorum bro
Dm kapalı dostumYazar mısın dost
Tevvecuhun gardasim..tesekkur ettim )Adamsın vesselam dostum. Çok kaliteli bir insansın.
Vallah telefon kırıldı numaralar whatsap hepsi gittiOndan arayıp soruyon he goruldu atmak kolay tabii ya