Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Forum Yeni Yıla Özel :)

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,736
12,767
113
O değilde beyler şöyle bir hayal kursanıza yılbaşında Teksastayız cebimizde 50 bin dolar var adambaşı forumun kemik üyeleriyle beraber. @emreyagmur köşede 2K dolarlık bj masasında @bayramyay1 diğer tarafta barbuta düşmüş @recebb im garibim rulette siyaha 10K dolar koymuş yeşil gelmiş @Shellac ve @Başkan reis ağızlarında prolarla kurpiyerlere bahşiş veriyor @Daimon reis benim burda ne işim var major ligde kupon bekliyor diyor falan derken nerden böyle bir şey aklıma geldi bilmiyorum beyler
Hahahahhahahahahahah ulan hala gülüyorum:D

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,736
12,767
113
O değilde beyler şöyle bir hayal kursanıza yılbaşında Teksastayız cebimizde 50 bin dolar var adambaşı forumun kemik üyeleriyle beraber. @emreyagmur köşede 2K dolarlık bj masasında @bayramyay1 diğer tarafta barbuta düşmüş @recebb im garibim rulette siyaha 10K dolar koymuş yeşil gelmiş @Shellac ve @Başkan reis ağızlarında prolarla kurpiyerlere bahşiş veriyor @Daimon reis benim burda ne işim var major ligde kupon bekliyor diyor falan derken nerden böyle bir şey aklıma geldi bilmiyorum beyler
Yanliz receb siyaha basiyor yeşil geliyor ah bahtsız recebim :D

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,736
12,767
113
@Guerra06
Kanka 200 dür o bak 2 tane sırf bizim içimiz burkulmasın diye demiyodur başkan :D bizler alamadık ya hani üzülmeyelim diye :D

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
@Guerra06
Kanka 200 dür o bak 2 tane sırf bizim içimiz burkulmasın diye demiyodur başkan :D bizler alamadık ya hani üzülmeyelim diye :D
Sürprizlerle dolu bir başkanımız var kanka her şey olabilir.Yılbaşı çekilişinden sonra oturttum beyler hadi iyisiniz büyük ikramiye 142.biletime denk geldi diye konu açarsa Başkan şaşırmayın 😄