Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Foruma Erişim Hakkında Bilgilendirme

L0cKz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,559
4,805
113
Doğru düzgün aile ortamı gibi bir forum bulduk takılıyoruz tüm gün. Batıyor bu o.ç'larına heralde bu güzel ortam. Browser check, ddos protection iyi olmuş bakalım şimdi ne yapacak şerefsiz ibneler.

Larksan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,053
239
63
Betgen sitesinin sponsorluğu bittiği gibi saldırı gelmesi tuhafıma gidiyor benim

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,764
4,163
113
Yok mu ulasabileceginiz hackerler bir guzel benzetsinler.Iskorpitx abiye falan ulasin.Gerci birakti heralde bu isleri.Lamer Tamer de is gorur.Ayyildiz Team, ya da Starhack Team la falan baglantiya gecin.

korhankaya48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,997
1,058
113
Doğru düzgün aile ortamı gibi bir forum bulduk takılıyoruz tüm gün. Batıyor bu o.ç'larına heralde bu güzel ortam. Browser check, ddos protection iyi olmuş bakalım şimdi ne yapacak şerefsiz ibneler.
"Browser check, ddos protection"
Pek anlamiom bu hack islerinden dostum bu oldugunda zormu oluyor saldirmasi? Umarim olmaz ya valla gicik oldm serefsize muhtemelen para koparmaya calsiiodur ibne

CGLMX

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,368
489
83
Ordaki sedat senmiydin iyi sallamistin :) ben de kufrettim simdilik bisey yok ama :)
kufur cozum degıl kı arkadaslar .insanın zıhnınde art nıyet varsa ve bu tarz bı hareket yapan adam kufuru sızce ummursar mı :) ondan saygı ve ıyı dusunce hayatımızın tamamında etkın olmalı .tabı bu benım fıkrım :):)

CGLMX

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,368
489
83
normale donduk sanırsam .donduk ıns .yok donduk donduk :):)

korhankaya48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,997
1,058
113
kufur cozum degıl kı arkadaslar .insanın zıhnınde art nıyet varsa ve bu tarz bı hareket yapan adam kufuru sızce ummursar mı :) ondan saygı ve ıyı dusunce hayatımızın tamamında etkın olmalı .tabı bu benım fıkrım :):)
Haklisin dostumda zaten kufurle cozulmeyecegini biliyoruzda bizimki durum tespitinden dolayi bir rahatlama :D:D

osaka33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
614
146
43
Huzur ve güven ortamı sağlandı darbe bastirildi