- 3,559
- 4,805
- 113
Doğru düzgün aile ortamı gibi bir forum bulduk takılıyoruz tüm gün. Batıyor bu o.ç'larına heralde bu güzel ortam. Browser check, ddos protection iyi olmuş bakalım şimdi ne yapacak şerefsiz ibneler.
"Browser check, ddos protection"Doğru düzgün aile ortamı gibi bir forum bulduk takılıyoruz tüm gün. Batıyor bu o.ç'larına heralde bu güzel ortam. Browser check, ddos protection iyi olmuş bakalım şimdi ne yapacak şerefsiz ibneler.
Ordaki sedat senmiydin iyi sallamistin ben de kufrettim simdilik bisey yok amaBenim hesabımı da kapattırdı küfür ettim diye o.ç
kufur cozum degıl kı arkadaslar .insanın zıhnınde art nıyet varsa ve bu tarz bı hareket yapan adam kufuru sızce ummursar mı ondan saygı ve ıyı dusunce hayatımızın tamamında etkın olmalı .tabı bu benım fıkrımOrdaki sedat senmiydin iyi sallamistin ben de kufrettim simdilik bisey yok ama
Aynen bendim kral ayar oldum şerefsizeOrdaki sedat senmiydin iyi sallamistin ben de kufrettim simdilik bisey yok ama
cok suphecıyız betgenın kendısı zarar bıde tarruz mu yapacakBetgen sitesinin sponsorluğu bittiği gibi saldırı gelmesi tuhafıma gidiyor benim
taarruz olcekti tek a eksık olmuscok suphecıyız betgenın kendısı zarar bıde tarruz mu yapacak
Haklisin dostumda zaten kufurle cozulmeyecegini biliyoruzda bizimki durum tespitinden dolayi bir rahatlamakufur cozum degıl kı arkadaslar .insanın zıhnınde art nıyet varsa ve bu tarz bı hareket yapan adam kufuru sızce ummursar mı ondan saygı ve ıyı dusunce hayatımızın tamamında etkın olmalı .tabı bu benım fıkrım
Sanirim.duzeldik dostum artik..Aynen bendim kral ayar oldum şerefsize
erkeklerde rahatlama tum faalıyetlerımızde ilk 10 dakıka için gecerliHaklisin dostumda zaten kufurle cozulmeyecegini biliyoruzda bizimki durum tespitinden dolayi bir rahatlama
Yeter 10 dakka onu bulamayanda varerkeklerde rahatlama tum faalıyetlerımızde ilk 10 dakıka için gecerli
gunumuz cagında artık 10 dak.larda sıkıntı olmuyorYeter 10 dakka onu bulamayanda var
Olsun ben yine taarruz okudumtaarruz olcekti tek a eksık olmus