- 2,028
- 547
- 113
Harika ozellikler
Erik gibi kütür kütür 🤩🤩))) Belki hayalleri daha büyüktür bazılarının Güzel bir etkinlik pas biraz fazla gibi görünsede gayet ŞIK.
Bi an wonder whell mi nedir o geldi aklıma her nedense feryet figanlar havada uçmuştu benzer şeyler yaşanabilir bu çark olayı riskli
Eleştiren veya beğenmeyenler daha ne bekliyor demiş kartalizma kardeşim acaba diyorum ⤵
Ekli dosyayı görüntüle 187992
Şefim mesaj sayısına göre değilde beğeni sayıısna göre yapsak daha hayırlı olmazmı boş beleş harf olarak bile mesaj yazıp mesajlarını çoğaltmaya çalışanlar var madem yapıyoruz bari aktifler yararlansınŞuan için donma kasma görünmüyor ama ileride altyapısal problemler olabilir , olursa da çözülecektir.
Auuuu))) Belki hayalleri daha büyüktür bazılarının Güzel bir etkinlik pas biraz fazla gibi görünsede gayet ŞIK.
Bi an wonder whell mi nedir o geldi aklıma her nedense feryet figanlar havada uçmuştu benzer şeyler yaşanabilir bu çark olayı riskli
Eleştiren veya beğenmeyenler daha ne bekliyor demiş kartalizma kardeşim acaba diyorum ⤵
Ekli dosyayı görüntüle 187992
HarikaŞefim mesaj sayısına göre değilde beğeni sayıısna göre yapsak daha hayırlı olmazmı boş beleş harf olarak bile mesaj yazıp mesajlarını çoğaltmaya çalışanlar var madem yapıyoruz bari aktifler yararlansın
dostum düşünce güzel de bu sefer beğen butonu dediğin gibi rast gele kullanılacak.Şefim mesaj sayısına göre değilde beğeni sayıısna göre yapsak daha hayırlı olmazmı boş beleş harf olarak bile mesaj yazıp mesajlarını çoğaltmaya çalışanlar var madem yapıyoruz bari aktifler yararlansın
İnsanlar beğenebiliyor dostum yararlı şeyler yazarsan ne mutlu sana sadece kendin beğenerek çoğaltamazsın en azından madem aktif kullanıcıya ulaşmak isteniyor böylesi daha hayırlı çünkü bakıyorum adam 1-2 ay önce açmış hesabını nerdeyse bin mesaj heryere rastgele birşey yazmış çoğaltmak için. Mesela ben 2 yılı aşkın süredir aktif kullanıyorum ama toplam mesajım 300dostum düşünce güzel de bu sefer beğen butonu dediğin gibi rast gele kullanılacak.
Valla pek bişey etmiyoradmın mesaj sayısı kactır