- 78,907
- 72,397
- 21,113
Yakın zamanda chat ile ilgili güzel birşey yapabiliriz sadece aksamları belli mesaja ulaşan üyelerin girebileceği şekilde
Ya kral geldi iste ya valla adam adam yap be abi valla guzel olur 1k mesaj siniri getir tamamdir .Yakın zamanda chat ile ilgili güzel birşey yapabiliriz sadece aksamları belli mesaja ulaşan üyelerin girebileceği şekilde
on numara olurYakın zamanda chat ile ilgili güzel birşey yapabiliriz sadece aksamları belli mesaja ulaşan üyelerin girebileceği şekilde
Bak inanmak basarmanin yarisidir dedim kirmazlar bizi diyeon numara olur
güzel olurYakın zamanda chat ile ilgili güzel birşey yapabiliriz sadece aksamları belli mesaja ulaşan üyelerin girebileceği şekilde
Yakın zamanda chat ile ilgili güzel birşey yapabiliriz sadece aksamları belli mesaja ulaşan üyelerin girebileceği şekilde
ait olduğu yerdedirKorkmaz4242 miy Di öyle bi nickli arkadaş vardı nerde onu da göremez oldum
İyi olur vallahaYakın zamanda chat ile ilgili güzel birşey yapabiliriz sadece aksamları belli mesaja ulaşan üyelerin girebileceği şekilde
Mobile legends olsun kral herkesin bildigi bi oyunYada osym oynanan arkadaşlar varsa çekilişle lig açaçcagım guzel bır etkınlık olur
Hıc bılmıyorum o oyunu ya dedıgim oyun futbolla alakalı ya ondan dedımMobile legends olsun kral herkesin bildigi bi oyun
Tmm kralHıc bılmıyorum o oyunu ya dedıgim oyun futbolla alakalı ya ondan dedım
senın dedıgın oyun hangısı futbolla ılgılı oyun bakıyorum bendeYada osym oynanan arkadaşlar varsa çekilişle lig açaçcagım guzel bır etkınlık olur
Osm kardesm menegerlık oyunu gayet guze lig kurarsak herkese bır takım gelır herkes kendıntakımımı başarıya ulaştırmak ıcın. Savaşır oyuncu alır satarsenın dedıgın oyun hangısı futbolla ılgılı oyun bakıyorum bende
Bakın eyer begenırsnz bn zaten oynuyorum ligi kurarız suan oynadgm lig var zatenTmm kral
niye 1 k knk benim 1 k değilYa kral geldi iste ya valla adam adam yap be abi valla guzel olur 1k mesaj siniri getir tamamdir .
Tmm 500 olsun bizim olsun kankaniye 1 k knk benim 1 k değil