- 10,090
- 5,766
- 113
aynı sahada oynanan başka maç varsa o uzamıştır onun bitmesi bekleniyordur tahminm voleyboldada oluyor o tarz gecikmeBnde bakiyorum 40 dkdir surekli kilitli ve surekli erteleniyor
aynı sahada oynanan başka maç varsa o uzamıştır onun bitmesi bekleniyordur tahminm voleyboldada oluyor o tarz gecikmeBnde bakiyorum 40 dkdir surekli kilitli ve surekli erteleniyor
Hayir.forumun en saglam 3 5 sitesinden biriBetbox da yüklu oynasak sıkıntı yaşar mıyız ki
Sorun yaşamazsın sağlam siteBetbox da yüklu oynasak sıkıntı yaşar mıyız ki
ısınıyorlar şu an diğer kuponlarda totem yapmadık yattı bu kuponda lazarova attım ufaktan kesin giannesi alır şimdi rahat olun yayın buNe mac oncesinde var ne canlida var.adamdâki sansa bak la ne gicik maca denk gelmis yine
Biz rahatiz bro senin paran icin totemliyoruz.umarim gelir.sans isi bu belki burdan yuruŕsunBeyler Mac birazdan baslicak rahat olun diger Mac bitmeden baslayamazdi bu mac
Ya sen ya ark mutlaka biriniz kazaniyor yaniısınıyorlar şu an diğer kuponlarda totem yapmadık yattı bu kuponda lazarova attım ufaktan kesin giannesi alır şimdi rahat olun yayın bu
Eyvallah.Bakalim bu gelirse yururuz gibi ordanBiz rahatiz bro senin paran icin totemliyoruz.umarim gelir.sans isi bu belki burdan yuruŕsun