- 5,587
- 4,826
- 113
hacı bendede aynı sorun war aq wbeten oynadım 3 ceyrek 35.5 üst tam geldi mac 6 saniye kala kalktı mac siteden kupon beklemede //Arkadaşlar birden kalktı canlıdan noldu yardımcı olurmusunuz
hacı bendede aynı sorun war aq wbeten oynadım 3 ceyrek 35.5 üst tam geldi mac 6 saniye kala kalktı mac siteden kupon beklemede //Arkadaşlar birden kalktı canlıdan noldu yardımcı olurmusunuz
Senin yine %80 garanti reis ben iptal olur diye Ümit ediyorum yattım yoksahacı bendede aynı sorun war aq wbeten oynadım 3 ceyrek 35.5 üst tam geldi mac 6 saniye kala kalktı mac siteden kupon beklemede //
Bnmki daha kotu 500 freebetle 140 alt aldimhacı bendede aynı sorun war aq wbeten oynadım 3 ceyrek 35.5 üst tam geldi mac 6 saniye kala kalktı mac siteden kupon beklemede //
lenn 500 frebet nerden zaten cumhurbey acıkladı Asgari ücret zammıda geliyorBnmki daha kotu 500 freebetle 140 alt aldim
Shottan ciktilenn 500 frebet nerden zaten cumhurbey acıkladı Asgari ücret zammıda geliyor
Ne gösteriyor reis sonuç oynanmış mıBenim kupon sonuclanmis //
Yok ceyrek 3.5 ust almıştım ceyrek 23..14 du o sekil bitmis gösteriyor.. o anki skoru belirtmis 76.29Ne gösteriyor reis sonuç oynanmış mı
Bunlar maci bu maci 76.29 onaylar ustculer yandiYok ceyrek 3.5 ust almıştım ceyrek 23..14 du o sekil bitmis gösteriyor.. o anki skoru belirtmis 76.29