- 7,050
- 5,618
- 113
Kalemi sağlam dost senin neyin sağlambize gelen giden yok dost tebrıkler yazdın dıye mı kazandın
Kalemi sağlam dost senin neyin sağlambize gelen giden yok dost tebrıkler yazdın dıye mı kazandın
senaryo ustune senaryo yazdık burda dostKalemi sağlam dost senin neyin sağlam
Bizde operasyonu sağ salim yaptın sandık dostYokla feruduncum başkasına yazdı heralde bize gene başı
Sana dedim dost burlarda harcanıyon diye oscarda ödül alcak insansın bu senaryolarlasenaryo ustune senaryo yazdık burda dost
bu senaryoların fılmını ceksek sınemada bılet bası 200 olur dost
maho kazanmıs odulu dost ozelden yapmıs totemınıSana dedim dost burlarda harcanıyon diye oscarda ödül alcak insansın bu senaryolarla
Gözükmuyor parayı çuvalladı heraldemaho kazanmıs odulu dost ozelden yapmıs totemını
yolda kalmıs adama yardım sevaptır dost
Vay be dost Maho sinyali arşa çıkarmış dost önünde dugmemizi iliklememiz lazım dostmaho kazanmıs odulu dost ozelden yapmıs totemını
yolda kalmıs adama yardım sevaptır dost
Feruduncum tebrikler ❤Bizde operasyonu sağ salim yaptın sandık dost
yok la 4k cekcem dedı herkese sınema yaptı yarın gorusuruz dedıGözükmuyor parayı çuvalladı heralde
Neyse biz girmeyelim o işlere kornere devam shellac kizicak 🙂yok la 4k cekcem dedı herkese sınema yaptı yarın gorusuruz dedı
cekım beklıyorum falan kımsenınde ondan talebı yok
sınemayı gonullu cevırıyor dost
sonra baska forumda yolda kaldım yardım et acıl yazmıs burdan bı dostumuza
Dost güzel bi 4 lük şiir yaz şuraya kafiyeli Feridun dostumuz ateslesin sana 50 yi belki mehdiler düzmeyi seven bi dostumuzdurFeruduncum tebrikler ❤
Saygı duy dost Maho dostumuzun sahtekarligina biz onu söyle sevdikyok la 4k cekcem dedı herkese sınema yaptı yarın gorusuruz dedı
cekım beklıyorum falan kımsenınde ondan talebı yok
sınemayı gonullu cevırıyor dost
sonra baska forumda yolda kaldım yardım et acıl yazmıs burdan bı dostumuza
shellacın konu degıl bu dostNeyse biz girmeyelim o işlere kornere devam shellac kizicak 🙂
50 yi alamayınca konuları şaşırdı dostumuzshellacın konu degıl bu dost
Havayı değiştiriyoruz dur aw 🙂shellacın konu degıl bu dost
freedom dostumuzun bunlara karnı tok dostHavayı değiştiriyoruz dur aw 🙂
50 yi ateslese bizde memnun olcaz dostfreedom dostumuzun bunlara karnı tok dost
feridun muydu dostumuzun adı memnun olduk dost
bozuk yokmus dost petrole bozdurmaya gıtmıs50 yi ateslese bizde memnun olcaz dost
Zahmet etmeseydi dost biz bozardik paralı dostlarımızın rahatını bozmayiz dostbozuk yokmus dost petrole bozdurmaya gıtmıs
Cok iyiymis tbrklerZor ama gelir mi gelir denedik Ekli dosyayı görüntüle 223472