- 6,377
- 5,542
- 113
Su korner bahsi tam bagimli ediyor hic bulasmamak lazim
Adresi gönder moruk bodrumda kör testere var bir taneBıktım artık yav dakka 79da 11 korner oldu bitti
Terim 10 senedir oynuyor bi bagımlılıgını görmemişSu korner bahsi tam bagimli ediyor hic bulasmamak lazim
Olayı yanlış yorumluyorsunuz. Mevzu korner veya kart veya gol değil ki dost. Bugün tamamen korneri bırakayım bu sefer ne oynarsam ondan yatacam. Yani öyle bir düzenek ki neyi oynasam o olmuyorAh imparator ah masa tenisi oyna su korneri oynama artık
Neyse kanguru kardeşim ateşler şimdi bide Amerika'ya korner atarızTerim 10 senedir oynuyor bi bagımlılıgını görmemiş
Tamam masa tenisinden yatalım diyorum bende 🤣Olayı yanlış yorumluyorsunuz. Mevzu korner veya kart veya gol değil ki dost. Bugün tamamen korneri bırakayım bu sefer ne oynarsam ondan yatacam. Yani öyle bir düzenek ki neyi oynasam o olmuyor
Hocammmm canım Hocammmm niyet ettim gusül abdesti almaya diye başla sıfırdan hayata Hocammmm göklerden gelen bir karar vardırOlayı yanlış yorumluyorsunuz. Mevzu korner veya kart veya gol değil ki dost. Bugün tamamen korneri bırakayım bu sefer ne oynarsam ondan yatacam. Yani öyle bir düzenek ki neyi oynasam o olmuyor
Tek mac basket gitsene la. Sen basket oynamiyor muydun suvatla mi karistirdimNeyse kanguru kardeşim ateşler şimdi bide Amerika'ya korner atarız
Basket oynamiom kanka, sallamasyon deniom arada ama ilk kuponda gidio 😄Tek mac basket gitsene la. Sen basket oynamiyor muydun suvatla mi karistirdim
Agacımm aynen basketci ektedir.Tek mac basket gitsene la. Sen basket oynamiyor muydun suvatla mi karistirdim
Mesela bu adamda hep böyle 2-3 yüksek oran denio.hep birinden yatio ve hiç korner oynamio ama gene de gitti mi gidio işte
Her zaman tek maç 2 li yapsan yine biri yatırıyor tekli yapsam oda yatıyor şifalı havuzda gusül şartMesela bu adamda hep böyle 2-3 yüksek oran denio.hep birinden yatio ve hiç korner oynamio ama gene de gitti mi gidio işte
Urganı getir dost boşa yasiozbugün 2 kornerden 32 oran yattı be terim sağlık olsun
Bol şans dostumUrganı getir dost boşa yasioz
Sağol dost ama tek kornerden yattık yaBol şans dostum
Var mı maç atayım devam et sizmisim yeni kalktim bakmadım hicSağol dost ama tek kornerden yattık ya
Afiyet olsun abiVar mı maç atayım devam et sizmisim yeni kalktim bakmadım hic