- 6,245
- 6,430
- 113
Onu kullanmiyor TL karşılığı düşük diye dinar kullaniyor kupona da 5k dinar bastı diye biliyorum en son bisiklet sürüyorum diyodu motor almaya gitmiştir şimdiPolonya parası dağıtıyor terim dost
Onu kullanmiyor TL karşılığı düşük diye dinar kullaniyor kupona da 5k dinar bastı diye biliyorum en son bisiklet sürüyorum diyodu motor almaya gitmiştir şimdiPolonya parası dağıtıyor terim dost
Motora binmeye de gitmiş olabilirOnu kullanmiyor TL karşılığı düşük diye dinar kullaniyor kupona da 5k dinar bastı diye biliyorum en son bisiklet sürüyorum diyodu motor almaya gitmiştir şimdi
Parayı kornerden kaybedip gelir şimdi sabah bisikletin tekerine hava basmaya devamMotora binmeye de gitmiş olabilir
Bizim harçlıkları atıp öyle keyiflenin 🥳😁Ya kardesim yanimda tekeldeyiz viski aliyoruz yarin donecez
Devir teslim yapıyor demiştiniz dost bence yüklü vurdunuz parayı 😄Ya kardesim yanimda tekeldeyiz viski aliyoruz yarin donecez
Baba ben demeye gerek var mı 😁🤙🏽Çıldıracam şimdi. Barça maçını izliodum şimdi gördüm kuponun geldiğini beyler. Kimler takipteydi bir kişiye roll bakiyesi atalım
Biz zagrepi izleyelim sen barcayi izle oh ne ala memleketÇıldıracam şimdi. Barça maçını izliodum şimdi gördüm kuponun geldiğini beyler. Kimler takipteydi bir kişiye roll bakiyesi atalım
Çok değil kazandığı para bu kadarDevir teslim yapıyor demiştiniz dost bence yüklü vurdunuz parayı 😄
TerbıklerTeşekkürler kanguru dostum @Umutks41
Sürpriz denedik
Staddaydim benÇıldıracam şimdi. Barça maçını izliodum şimdi gördüm kuponun geldiğini beyler. Kimler takipteydi bir kişiye roll bakiyesi atalım
O zaman fon parası çıktıÇok değil kazandığı para bu kadar
Ben takipteydimÇıldıracam şimdi. Barça maçını izliodum şimdi gördüm kuponun geldiğini beyler. Kimler takipteydi bir kişiye roll bakiyesi atalım
Teprikler yeğen..Çıldıracam şimdi. Barça maçını izliodum şimdi gördüm kuponun geldiğini beyler. Kimler takipteydi bir kişiye roll bakiyesi atalım
Sen yapsana rol ü bence bakiye atma kendin yap şans yerindeykenÇıldıracam şimdi. Barça maçını izliodum şimdi gördüm kuponun geldiğini beyler. Kimler takipteydi bir kişiye roll bakiyesi atalım