14 Temmuz 2023 tarihinden beri FTN para birimiyle ağırlıklı oynuyorum turnuvaların ilk günlerine yetişen kişilerdenim,abartısız konuşabilirim size ki bu benim hayatımı değiştirdi
artık paranın gözümüzde değeri kalmıyor yeri geliyor kod da kovalıyoruz yeri geliyor deneme bonusu da oynuyorum burada ben halen. İnanılmaz paralar aldım yatırdım çektim kaybettim FTN de.. 1 değil sayısını veremeyeceğim kadar hesapta oynuyorum,oynuyordum. Herkesi tatmin etmeyebilir kazanması çok tatmin edici fakat kaybetmesi da o kadar kahredici bir şeydir FTN. Popok gaming slotları FTN nin kralıdır. Minimum betlerde oynarsanız ve sabırlı oyuncu iseniz asla kaybetme şansınız yok diyebilirim neredeyse.. Fakat tabi ki işin müdahele ve pratik kısmı size kalmış. Temmuzdan bugüne Sanırım 10 milyon lira girdi çıktı yaptık.. Herkese bol şans , maddi durumu orta halli olanlara tavsiye ederim.. Turnuvaları takip edin FTN cüzdanda.
DAHA EKLEYEBİLECEĞİM NİCE RESİMLER VAR AMA DOSYA SIĞMIYOR BAKMAYIN BUNLAR KAZANDIGIM BAZI GÖRÜNTÜLER , SAKIN KAZANDIKLARIMA ALDANIP HIRS YAPMAYIN.. ÇÜNKÜ BU KUMARDA DA MAHLUKAT DÜNYADA DA HİÇ BİR İNSANOĞLU KAYBETTİKLERİNİZİ GÖRMEZ İYİ SABAHLAR BOL ŞANS..