Mail herkese geliyorYurtdışı ip ile çekim verdim. 45 kesinti yaptılar 65 gelmesi lazim gelirse yazarim. Mail falan da attilar islem onaylandı falan diye ama hic umudum yok acıkcası
Dost nerden verdin bulqamdm ben 330 dolar olduBen oynamadan direk çekim verdim kabul ett
307 dolar çekim verdim ama ödemez büyük ihtimal
😀Isin icinde dolar olunca gelmiyceni bile bile cekim talebi veriyosun nasrettin hoca misali yaaa tutarsa 😎😎
Dost nerden verdin bulqamdm ben 330 dolar oldu
Benim ibana dolar euro ne istersen gondere bilirsin kardesm herseye acigiz ))) kabul gorur merak etme 😂Kimsenin hevesini kursağında bırakmak istemem ama o çekimler zaten gelmicek hadi bir mucize oldu gönderdiler verdiğiniz IBAN bilgileri dolar hesabı olması lazım
Senin bunu soylicegini tahmin etmiştim.Kimsenin hevesini kursağında bırakmak istemem ama o çekimler zaten gelmicek hadi bir mucize oldu gönderdiler verdiğiniz IBAN bilgileri dolar hesabı olması lazım
Yatırmaz kardeşim 3 4 ay bekledim sonra 400 dolar slotta ezdimÇevrime nereden bakıyoruz bilen varmı
Bakalım dost şans belkiYatırmaz kardeşim 3 4 ay bekledim sonra 400 dolar slotta ezdim
Çekemiyon ben 1000 yaptım ülkeye hizmet yok diyorNasıl para çekecez bileniniz varmı bakiye 759 dolar oldu acil cevap verin