Arada bir bana çekiliş çıkıyor bende Bir kere rolling yaptim biri dio rolling yapmıyon adam 100 200 atıo siteyi bende çıkan 20 TL ile sigara alıyorumSu Reis24 kadar efendi adam yok. Ne istiyorlar senden anlamiyorum. O kadar seyi bana deseler sinirden 10 kere banlanirdim. Sanada iyi geceler Reisim
Eywlla kardeşim teşekkür ederim iyi ki varsınızSu Reis24 kadar efendi adam yok. Ne istiyorlar senden anlamiyorum. O kadar seyi bana deseler sinirden 10 kere banlanirdim. Sanada iyi geceler Reisim
Bosver dostum o senin paran istedigini yapArada bir bana çekiliş çıkıyor bende Bir kere rolling yaptim biri dio rolling yapmıyon adam 100 200 atıo siteyi bende çıkan 20 TL ile sigara alıyorum
Sağol varlığın yeterReis24 eger hedede ulasirsak sanada25tl vallah
Bol şanslar dilerimHadi buda gelzin
Valla 2 gunde banada 90 tl cikti benimde ihtiyacim vardi harcadim. Kimi cocuguna bez alir kimi ekmek alir kimi rulette harcar. Sanki bi kural mi var rolling yapilcak diye. Bos bos laflar iste. Takma senArada bir bana çekiliş çıkıyor bende rolling yaptim biri dio rolling yapmıyon adam 100 200 atıo siteyi bende çıkan 20 TL ile sigara alıyorum
Aynen katilitorim valla dost yasayan anlar parasi olan nerden bilicekValla 2 gunde banada 90 tl cikti benimde ihtiyacim vardi harcadim. Kimi cocuguna bez alir kimi ekmek alir kimi rulette harcar. Sanki bi kural mi var rolling yapilcak diye. Bos bos laflar iste. Takma sen
Gil buda valla;DBuda mi gol yoksa
Haydi insallah. Bu sefer kactim ben. Yeni kuponu gorursem dayanama kalirim. HoscakalinSeriye bagladim artik yatmaz kokay kolay az oncede oyle oldu seri yaoarsam durmam asla bozmam
Sağol kesene bereket Allah razı olsunEn bastan beri varsin reis24 helalnsana adamsin umarim hedede ulasirim size ayri 25er aticam