- 17,579
- 4,944
- 113
bitti
saçma sapan iş yapıyolar vallahiMkrc nin rolünü 3 saat takip ettim adam gitti çekiliş yaptı valla sinirim asabım bozuldu ag. baştan söylese beğenip giderdim bende. zaten para yoktu üstüne dellendim
Relax dost...Mkrc nin rolünü 3 saat takip ettim adam gitti çekiliş yaptı valla sinirim asabım bozuldu ag. baştan söylese beğenip giderdim bende. zaten para yoktu üstüne dellendim
baştan beğenin dese ya valla ayıp günah sinirlerim bozuldu ag roll açmış işten mevzudanRelax dost...
adam çekti 13k yı defoldu gitti keşke kaybetseydi. sıfırlar dipleri görür inşallah diyelimbaştan beğenin dese ya valla ayıp günah sinirlerim bozuldu ag roll açmış işten mevzudan
Takıp etmezsin birdaha olur biter tahtalıbaştan beğenin dese ya valla ayıp günah sinirlerim bozuldu ag roll açmış işten mevzudan
Adam 13 k para alıyor 5 kısıyı 30 TL dagıtıyor ne beklıyorsunkı dostum konusmaya bile degmez m. Etme yakında katılır 20 papara cekılıslerıneadam çekti 13k yı defoldu gitti keşke kaybetseydi. sıfırlar dipleri görür inşallah diyelim
benim ahım tutuyo 2 arkadaş vardı forumdan. her param olduğunda atıyodum bunlar parayı vurdu 5 kuruş koklatmadı bi beddua ettim ertesi gün ağlayarak geldilerTakıp etmezsin birdaha olur biter tahtalı
Sıkma canını bonus kovala bonus bosa gecırme vaktini
Bol şanslar kanka hadi bakalım 😂Dostlar kasa 200+50 bonus
100 tl ile Rolling başlar kasa 500 olduğu an tekrar başa dönüp 100 tl ile başlicam ve kasa her 500 olduğunda art 4 kişi olacak çekiliş