- 955
- 144
- 43
bol şans kardeşim
Netent yok umutBol şans reis warlords crystal of power dene netentten
Scarlett quenn mi neydiBu oyun Bi kaç tane var hangisi
Pragmatic ten mighty Kong var reis iyi oyunNetent yok umut
Dostum fohn hunter2 yi dene derim ben.iyi cevrim yaptiriyorArkadaşlar @Pumabet Destek sitesine 200 TL atıp 200 TL slot hoş geldin bonusu aldım pragmatik oyunlarında 30 katı çevirelim bonusu kasa 1000 TL olursa bu mesajı beğenenlerden 10 kişiye 30 TL verelim papara ile ve ayrıca slot önerisi alabilirim ama çok güvendiğiniz çok kayıp vermeyen ouçyunları yazın lütfen @Shellac seninde izninle
Pragmatic diyo la adamBol şans reis warlords crystal of power dene netentten
Şanaın bol olsunArkadaşlar @Pumabet Destek sitesine 200 TL atıp 200 TL slot hoş geldin bonusu aldım pragmatik oyunlarında 30 katı çevirelim bonusu kasa 1000 TL olursa bu mesajı beğenenlerden 10 kişiye 30 TL verelim papara ile ve ayrıca slot önerisi alabilirim ama çok güvendiğiniz çok kayıp vermeyen ouçyunları yazın lütfen @Shellac seninde izninle
Arkadaşlar @Pumabet Destek sitesine 200 TL atıp 200 TL slot hoş geldin bonusu aldım pragmatik oyunlarında 30 katı çevirelim bonusu kasa 1000 TL olursa bu mesajı beğenenlerden 10 kişiye 30 TL verelim papara ile ve ayrıca slot önerisi alabilirim ama çok güvendiğiniz çok kayıp vermeyen ouçyunları yazın lütfen @Shellac seninde izninle