- 3,127
- 849
- 113
bak cast yaz cıkıyor land yaz cıkıyorbu oyunlar aresbete yok mu ya başkan yoksa yazılısımı yanlış
bak cast yaz cıkıyor land yaz cıkıyorbu oyunlar aresbete yok mu ya başkan yoksa yazılısımı yanlış
Dogru yazdimkardesim orda netent olmayabilirbu oyunlar aresbete yok mu ya başkan yoksa yazılısımı yanlış
0.09 dan dead eklenmemiş dua et kardeşim20 free spin 25 kurus sansıma s...
Bende pumabetten 100 tl yatırıma 20 spin veriyor 100 tlyi kaybettim spine girdim 888 gragonda 0.04 'ten oynatıyor0.09 dan dead eklenmemiş dua et kardeşim
kanka reel rush da gecen ay 2 günde 3k ve 8k para cektim portbete bir daha hiç bir sitede reel rush free spine sokmuyor 1 aydır kafayı yicem ya yüzde yüz bunlar ip ile birşey yapıyorlar yoksa böyle saçmalık olamaz free spinlerle deniyom para vermiyorr normal oynuyorum vermiyor artık reel rush bırakma zamanım gelmiş0.09 dan dead eklenmemiş dua et kardeşim
hiç vermeselermiş ahahaBende pumabetten 100 tl yatırıma 20 spin veriyor 100 tlyi kaybettim spine girdim 888 gragonda 0.04 'ten oynatıyor
Küfür eder gibiBende pumabetten 100 tl yatırıma 20 spin veriyor 100 tlyi kaybettim spine girdim 888 gragonda 0.04 'ten oynatıyor