Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Futbolcular futbolcu dışında herşey

Hasangs7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
533
49
28
Ya çok büyük şike dönüyor ya bu futbolcular futbol özürlü 20-30 şutta gol atamıyorlar ya da 1 gol zor atıyorlar ben 20 şutta 15 gol atarım en az 10 tanesi ceza sahası dışından bunlar kaleciyi geçse boş kaleye atamıyorlar.Ceza sahasından uzaya mekik gönderir gibi şut çekiyorlar iddaa dan soğuttular

bazukacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,615
675
113
Ya çok büyük şike dönüyor ya bu futbolcular futbol özürlü 20-30 şutta gol atamıyorlar ya da 1 gol zor atıyorlar ben 20 şutta 15 gol atarım en az 10 tanesi ceza sahası dışından bunlar kaleciyi geçse boş kaleye atamıyorlar.Ceza sahasından uzaya mekik gönderir gibi şut çekiyorlar iddaa dan soğuttular
norveç ligini takip ettim geçen haftalar stromgodsetin maçıydı.maç 90 dakika toplam tehlikeli atak sayısı 154 çekilen şut 45 isabetli şut 26 toplam gol sayısı 2 ( üst bekliyordum ) dün akşam southampton - m.united maçının ilk yarısına maç başlamadan önce 2.5 üst aldım sallamasına dakika 39 da tehlikeli atak sayısı 18,toplam şut 6 isabetli şut 4 skor 2-2 idi :D
yani beceri mi şike mi ben de anlayamıyorum bazen.( not kazandım ama bir çılgınlık yapıp tüm bakiyemi estudiantes lanus maçına maç öncesi üst bastım.dakika 8 de durum 1-1 di maç sonu skor da 1-1 di ) ( kaybettim )

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
O işler dedigin gibi olmuyor işte kardeş :)

Ozibazdemir01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
920
211
43
Şike yok demiyorum illa ki var. Fakat öyle 40 50 şut çekilip de Bi türlü kaleye girmeyen toplar çok farklı Bi durum. Top bikere takımı sevecek aga şans olacak biraz. Sen gider 20 şut cekersin rakip gelir 1 şut ceker gol olur. Kısacası fazla kasma kardesim oluyor öyle...

Burq271

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,475
348
83
Şike yok demiyorum illa ki var. Fakat öyle 40 50 şut çekilip de Bi türlü kaleye girmeyen toplar çok farklı Bi durum. Top bikere takımı sevecek aga şans olacak biraz. Sen gider 20 şut cekersin rakip gelir 1 şut ceker gol olur. Kısacası fazla kasma kardesim oluyor öyle...
Prof konuşuyor açılın :D

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,434
6,676
113
Dostum sen her kaybettiğin kupondan sonra ŞİKE başlıklı konumu açacaksın ? NBA de şike Futbolda şike korkuyorum tenis falan da oynayıp Djokovic i falan zan altına atacaksın :)

Hasangs7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
533
49
28
Dostum sen her kaybettiğin kupondan sonra ŞİKE başlıklı konumu açacaksın ? NBA de şike Futbolda şike korkuyorum tenis falan da oynayıp Djokovic i falan zan altına atacaksın :)
Basketten derken karsi takimdan daha rahat oynayip hücuma cikip 10 saniye sürmeden bosa sallayip donuyorsa vardir bi seyler
Futbolda da onlarca atakta topu uzaya yolluyorlarsa ya bunlar beceriksiz ya da bi isler donuyor bunlar nasil futbolcu

Son düzenleme:

bella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,439
429
83
Galatasaray 1-2 Fenerbahçe

Türk telekom stadının açılış maçı
Galatasaray şut 25 civarı
Fenerbahçe 4 5 civarı attı fener 2 kere geldi kazandı maçı stoch ve bienvenu attıydı