- 530
- 424
- 63
Bjk agır basıyor GS ne oynadıgı belli değil tahminen Okan ın son macı olur senol hocayı gram sevmem ama acık ara hoca farkıda var ama inşallah berebare biter..
İçindemi hissettinmi canimCikarmadan 5 atar
Josef umut salih ciksin muleka redmond dele icinizde hissetirecek serinletecekİçindemi hissettinmi canim
Topmu oynuyorsunuz da konusuyon la birtane pozisyon var oda bala gol oldu ne konusuyon senJosef umut salih ciksin muleka redmond dele icinizde hissetirecek serinletecek
Ya bır git aw icardiye yapılan faulleri bile çalmıyor adam kaçtane sarıyı es geçti Okan korkak korkak top oynatıyor yoksa 2/3 rahat olmuştu ilk yarı bekle sen bekleEn az 3 sari vermedi gs a ne anlatiosun teneke
Sen senola dua et yine yanlis kadroyla oynuoruzYa bır git aw icardiye yapılan faulleri bile çalmıyor adam kaçtane sarıyı es geçti Okan korkak korkak top oynatıyor yoksa 2/3 rahat olmuştu ilk yarı bekle sen bekle
Hazirla payfix bos yapma2 gol daha olsun fazla konuşmayın gol atın
Benim payfix bakımda mefete kullanıyorumHazirla payfix bos yapma
Tamm oda olurBenim payfix bakımda mefete kullanıyorum
1 kaldiBenim payfix bakımda mefete kullanıyorum
Tmm1 kaldi
İcardi gezdiriyorSen senola dua et yine yanlis kadroyla oynuoruz
Rahat ol dost icardi abim 3 Ler birazdan2 gol daha olsun fazla konuşmayın gol atın
Beşiktaş oyundan düştü hiç beklemiyordumRahat ol dost icardi abim 3 Ler birazdan
Az kaldı 3luyoduRahat ol dost icardi abim 3 Ler birazdan
Bize hoca lazım reis Fatih hocamin elinde olmalıydı bu kadroAz kaldı 3luyodu