- 87,071
- 66,504
- 113
beşiktaş 3 yemesse dua etsinBeşiktaş 02 çiftesansa 50bin attım 1.80 orandan 40bin karım olacak GS nin hafta içi maçı var + munihle
anapara çevriminden sayıyorlar mı çifte şansı oynadığın yerde çoğu site saymıyorBeşiktaş 02 çiftesansa 50bin attım 1.80 orandan 40bin karım olacak GS nin hafta içi maçı var + munihle
Niye öyle oynadın hocam geçmiş olsun şimdiden. Gs handikap yapar.Beşiktaş 02 çiftesansa 50bin attım 1.80 orandan 40bin karım olacak GS nin hafta içi maçı var + munihle
Dinamobet knk sayıyoranapara çevriminden sayıyorlar mı çifte şansı oynadığın yerde çoğu site saymıyor
Adam guvenmis para basmış dostum sende banko diyorsan GS git baş varını yogunuNiye öyle oynadın hocam geçmiş olsun şimdiden. Gs handikap yapar.
Yatırım tavsiye mı enişteAdam guvenmis para basmış dostum sende banko diyorsan GS git baş varını yogunu
Aşkın olayım şarkısını duyunca gelen üzüntüEn dombilim kronik zaham ve penaltı dahi atamayan icardim dk 30 dan sonra yorulur abubakarli gedsonlu Beşiktaş en az 6-7 tane atar
Bu maça var derim geçerim enisteYatırım tavsiye mı enişte
Aşkın olayım şarkısının klibinde oynamışın enişte şimdi farkettim arkada 100 betten prenses cevırırken Kadraja girmişsinBu maça var derim geçerim eniste
GS favori ona lafimiz yok dost derbi sonuçta bı kadrolar çıksın ona göre yorum yapilirAşkın olayım şarkısını duyunca gelen üzüntü
İcardinin ilgimizi çekmez cekerse wanda çeker enişteAşkın olayım şarkısının klibinde oynamışın enişte şimdi farkettim arkada 100 betten prenses cevırırken Kadraja girmişsin
Al bakalım bi hermes enişte maça basacak sermaye yapalımİcardinin ilgimizi çekmez cekerse wanda çeker enişte
Hermest kim enişteAl bakalım bi hermes enişte maça basacak sermaye yapalım