- 11,251
- 10,862
- 113
Tabi efendimMilletin anlamadığı şu 3 gün sonra Bayern maçı var Galatasaray 1. Vites de yendi 💛♥
Tabi efendimMilletin anlamadığı şu 3 gün sonra Bayern maçı var Galatasaray 1. Vites de yendi 💛♥
🥺Tabi efendim
Gs doğal olarak birincisi kadrosu iyi ikincisi rakip 10 kişi üçüncüsü kendi stadın iyi oynaması lazım ki sut olarak iyiler oyun olarak eşitler onun dışında bjk son anda rosier yetişse veya ilk ortada gol yokken direk gol olsa çok Farklı yönde ilerlerdi bence gs kendine yakışır şekilde oynamanın çok çok altında kaldıBiriside vardı trabzondan 3 yediyse gs den 6 yer diyen. Geldi yen dedi Beşiktaş resmen yoksa gs den cacık olmazdı şu maç ta
Geçen senede aynı senaryo kendi sahasında ite kaka 2-1 yeniyor deplasmana gelip 3 yiyip dönüyorMilletin anlamadığı şu 3 gün sonra Bayern maçı var Galatasaray 1. Vites de yendi 💛♥
Sonuç 😂Geçen senede aynı senaryo kendi sahasında ite kaka 2-1 yeniyor deplasmana gelip 3 yiyip dönüyor
Farketmiyor herkes kendi sahasında iyi aynısı ikinci maçlarda bu şekilde siz döneceksiniz ne değişiyor hiç bir şeySonuç 😂
Kral adam çalışıyordum maç sonu gs ve 2-3 gol bankoyduKg olur mu reis
2-1 bitti reis kg oldu 😇Kral adam çalışıyordum maç sonu gs ve 2-3 gol bankoydu
Kral arkadaşın 1i yorum atmış bende aynısını diyorum 1. Viteste bukadar kazandıysan ne mutlu2-1 bitti reis kg oldu 😇