- 25,670
- 23,771
- 113
yalnız fb de oynaması gereken sonradan giren 5 adamda ilk 11 oynar ...
Uyuz oluyom fatih hocaya dayıFenerin oranlar cok iyiydi be
kötü oyn adılar sonadan aldıgı 5 adam ilk 11 oynar ayrıca o oyuncu grubu çaktı zaten..nası döt oldu fatıh terım hemen cırkeflestı hemen fenerıde sewmem ama iyi oldu böleÖmrümü yedin Fenerbahçe ama olsun her zaman aşkımsın.
2-1 one gecınce haraketler 1-2 olunca haraketlerUyuz oluyom fatih hocaya dayı
Buzluğa oturmaya gitmişFatih Terim acıklama yaptımı acaba cok merak edıyom ne konusucak
Çirkefin tekı zaten dayı fenerin ıkıncı sarı kartı da abartılı geldi bana bence var gitseydi kesin iptal ederdi feneri bende sevmem dayı orası ayrı tabide fatih inş g. Tüne tekmeyi koyarlarkötü oyn adılar sonadan aldıgı 5 adam ilk 11 oynar ayrıca o oyuncu grubu çaktı zaten..nası döt oldu fatıh terım hemen cırkeflestı hemen fenerıde sewmem ama iyi oldu böle
Fener kötü mü oynadı sen cidden ağır futbol cahilisin. İki takımda çatır çatır top oynadı. İki kaleyede git geller oldu. Galatasaray daha çok pozisyona girdi. Fenerbahçem fişi çekti.kötü oyn adılar sonadan aldıgı 5 adam ilk 11 oynar ayrıca o oyuncu grubu çaktı zaten..nası döt oldu fatıh terım hemen cırkeflestı hemen fenerıde sewmem ama iyi oldu böle
Sukes ve cahillik yapma dostum adam ist beyfendisiFener kötü mü oynadı sen cidden ağır futbol cahilisin. İki takımda çatır çatır top oynadı. İki kaleyede git geller oldu. Galatasaray daha çok pozisyona girdi. Fenerbahçem fişi çekti.
Ali koc laf sokmustu simdi alikoc bunu iyi makaraya alır nebileyim kocların eline gecerse ta.. ssak konusu olur fatih hocaBuzluğa oturmaya gitmiş
Hakkını verecek öyle yok. Top oynamadan kazandı demiş yukarıda. Babam mi girdi o kadar pozisyonlara. Paslaşmalar ikili mücadeleler? Savaştı Fenerbahçe. Azıcık takımların hakkını verin.Sukes ve cahillik yapma dostum adam ist beyfendisi
Ağlamaya mi Gittin 10 Kişiyle YendikGörürsün kim ağlayacak