- 1,849
- 998
- 113
maç öncesi olayları ve 2 takımın gerginliğini hesap edersek bu maçta kırmızı kart çıkmazsa hiçbir maçta çıkmaz
Hadi şimdi bırak bu mesleği güle güleyıllarımızı verdik dostum ben emin konuşuyorum performanslara ev sahipiliğine motive durumlarına ve topçuların form grafiğine bakınca ziyech bariış alper köhn demirbay mertens çok çok formda olangdışı şeyler olmazsa g.s en az 3 atar bugün haaa gel gelelim istanbul takımlarını sevmem ikiside kazanamasın
Fenerbahçe istatistik dinlemez dostum karşında pendikspor yok.. evinde isabetli şutun yokAvrupa Fatihi Şanlı Galatasaray'a şampiyonluk için beraberlik de yetiyor.
Erken gelecek Galatasaray golleri 6-0 lık acı hezimetin yıllar sonra rövanşına kapı açabilir.
Şu an ki tüm istatistikler veriler Galatasaray'dan yana.
Galatasaray 1-0 da yenebilir 7-0 da ( bu biraz zor ama neden olmasın )
Fenerbahçe bu şartlarda maksimum beraberlik alır ki o da bir işine yaramaz.
Onlar da kazanmak için çıkacaktır.
Ölmüş eşek kurttan korkmazmış.
Tahmini skor 5-1 veya 4-2 Galatasaray alır.
Olağan dışı durum oldu fener 10 kişi kaldı yine 3ün 1 ini bile atamadı arkadaş büyük analizciymişHadi şimdi bırak bu mesleği güle güle
Varmı acaba
Gitti paralar 😊😊🤣🤣🤣Olağan dışı durum oldu fener 10 kişi kaldı yine 3ün 1 ini bile atamadı arkadaş büyük analizciymiş
Şaşırmadım 😁Tarafsız Beşiktaşlı olarak yorumum şu. GS ağır favori. Dünyada GS ye çok yüksek para basıldı. Farklı galibiyetine bile. Fenerde irfan gibi üst düzey oynayan futbolcu eksik. Lakin 15 senedir lanet kumarın içindeyim. Çok ters skorlar izledim. Mantık olarak GS kazanır. İç sezilerim sanki GS kazanamaz diyor. Fener galibiyeti çok zor ama fener alırsa şaşırmam
Noldu beyler 🤣🤣Fener kazanacak ters köşe olacak
Seni dinlesrydik keskeNoldu beyler 🤣🤣
öncelikle fenerbahçeyi tebrik ederim.bu maçta enterasan şeyler var ama sanki birileri g.s bu maçta galip gelmesinde ne olursa olsun ister gibiydi özellikler g.s lı yabancı futbolcular yahu tamam f.b direnecek ama bakın maçta kaleye bile gitmedi g.s doğru düzgün.global bir şirket var bu maçta.g.s ve topçular ağır para kaldırmış olabilir bu maçta nasıl olsa konyada bitirirz diye.ayrıca dayımın yanında çalışıyordum mesleği bıraktım bu saatten sonraHadi şimdi bırak bu mesleği güle güle
Konyayi yenemezsen neolucak onuda bı anlat hikayeöncelikle fenerbahçeyi tebrik ederim.bu maçta enterasan şeyler var ama sanki birileri g.s bu maçta galip gelmesinde ne olursa olsun ister gibiydi özellikler g.s lı yabancı futbolcular yahu tamam f.b direnecek ama bakın maçta kaleye bile gitmedi g.s doğru düzgün.global bir şirket var bu maçta.g.s ve topçular ağır para kaldırmış olabilir bu maçta nasıl olsa konyada bitirirz diye.ayrıca dayımın yanında çalışıyordum mesleği bıraktım bu saatten sonra
sen ne satıon broKonyayi yenemezsen neolucak onuda bı anlat hikaye
Asil sen ne anlatıyon dostum yok global yok A.s yenemediniz işte neyin tantanasi bu aw 10 kişi takımla 10sen ne satıon bro