- 7,958
- 3,493
- 113
Dediğin gibi hakeme bağlı verilebilir de verilmeyebilir deBahattin de
Bu sana göre, bana göre pozisyonu.
Demiş. Bariz net kural ihlali yok açıkçası. Tam benim dediğim gibi bence olay @ferdikadıoğlu
Dediğin gibi hakeme bağlı verilebilir de verilmeyebilir deBahattin de
Bu sana göre, bana göre pozisyonu.
Demiş. Bariz net kural ihlali yok açıkçası. Tam benim dediğim gibi bence olay @ferdikadıoğlu
Bu arada yanlış anlama seni sinir etmek için vs yazmiom dost @ferdikadıoğluTertemiz gol, ferdicim sayende batsmanımın saplamasını gene izledim. Soslu Hatay dürümü gibi yedik hatayı
Her boka bir şey buluyorlar reis daha bismillah lig yeni başladı her takıma 3 ten aşağıya. Atmamak lazım tokat manyağı yapmak lazım bu takımları herkes haddini rütbesini bilecekTertemiz gol, ferdicim sayende batsmanımın saplamasını gene izledim. Soslu Hatay dürümü gibi yedik hatayı
Canım çektiBu arada yanlış anlama seni sinir etmek için vs yazmiom dost @ferdikadıoğlu
Sorma valla sosu bol ekmeği çıtır ne giderdi be suan yanında cin biberiyleCanım çekti
La gece gece mide yakar o sosSorma valla sosu bol ekmeği çıtır ne giderdi be suan yanında cin biberiyle
DjdjjdjdjdjBu kadar degerliyse bana da imza çak @Pikaçuu
Tmm atiyom250 rolü hakettin Recep at iban
Kendimi kesecem rollsüzlükten dost. Biri de demio al hocam rolle burayıBiri rollese de kokoreç yesek 🤣 @Fterim1905
Ona sözüm vardı umut reco 5000 yapar sana atarTmm atiyom
Banada vardı 3 ay önce dayıOna sözüm vardı umut reco 5000 yapar sana atar
Sen dolarla çalışmıyor musun250 rolü hakettin Recep at iban
Dinamit gibi issirdigin yere döşersin tadından yenmezSorma valla sosu bol ekmeği çıtır ne giderdi be suan yanında cin biberiyle
Bende de hep sıra bana geliyo. Ya biri kaynak atiyo. Ya sponsor batıyo. Hep bir şey oluyoKendimi kesecem rollsüzlükten dost. Biri de demio al hocam rolle burayı
Icardi'nin diskoda eğleneceğini sanmam, Wanda Nara diskodadır şu an :dBeyler Türk futbolu her zaman böyle olacak gecenin sonunda onlar diskoda eğlenir siz hala yorum yaparsiniz
1. O pozisyon var hakemi mudehale edemezHakem hata yapar anlarsın da VAR hakemi bilgisayar başında sweet bonanza mı çeviriyor görmüyor mu şunları anlamak mümkün değil
Kanka eski süper lig hakemleri yalan söylüyor nazmi11 doğru söylüyor doğrudur pardon özür dileriz1. O pozisyon var hakemi mudehale edemez
2. Önüne gelen yorum yapıyor net ofsayt su bu diye
Pozisyon yoruma açık net ofsayt falan da yok
Boşu boşuna yangın yerine çevirmenin manası yok
Bu skeilde binlerce pozisyon oluyor
Geçen sene fener in on tane maçını sayarım basaksehir maçında fenerli oyuncu vurdu penaltı verildi
Karagümrük Ankaragücü Alanya vs
Bu kozisyonlar dünyanın heruerinde olabilir .ve abartılacak bir durumda yok