- 59,502
- 26,737
- 113
Hay klavye gibi Şampiyonlar ligi kadrosuŞampanya ligi kadrosunu
Hay klavye gibi Şampiyonlar ligi kadrosuŞampanya ligi kadrosunu
Turk takımlarına uefada bidaha sgsn oynamamBanko besiktas bak beni dinle
Icardi heykeyli ne zaman dikilir agaİcardi tatil yapıp son and imza atayım gibi bir düşünceye girmediği için sen bu sene bu ligde oynadın molde turunu geçiren icardi size nankörlük yapmayın
Bugn beni dinlemedin uzuldun mac gunu dinlebeni yatarsa gel benden alTurk takımlarına uefada bidaha sgsn oynamam
okandan ıyı cıkarıcam dan emınımŞampanya ligi kadrosunu
Ne kadarını verirsin, vermezsen bi kulağını alırımBugn beni dinlemedin uzuldun mac gunu dinlebeni yatarsa gel benden al
La sen bombamisin Iste onu sen mi bilcen okan mi bilcek ? Ne kadar anlion futboldan hangi takimi calistirdinLa sen fotosentez mi yapıyon? Münihe karşı oynanan oyunlara bak bu takım kaliteli oyun oynayabiliyor. Ne oldu da bu kadar önemli bir maçta bu akşam böyle saçma sapan bir oyun oynadı?
sully vermezse ben veririrmNe kadarını verirsin, vermezsen bi kulağını alırım
Banada versenesully vermezse ben veririrm
Ortaklaşasully vermezse ben veririrm
Chamb gol atarNe kadarını verirsin, vermezsen bi kulağını alırım
sen gslısın dostum malesefBanada versene
Mertens 90 dakikayı kaldırabilecek yaşta değil ki. Hoca belli ki ilk yarıyı tutup 2. yarı için hamle oyuncusu olarak düşünmüş. Olmayınca olmuyor işteBulduğunu atman gereken maçta sürekli pozisyon harcayan kerem ve tete ile maça başlamak sizce de çok mantıksız değil mi yoksa ben mi abartıyorum.. Mertens neden böyle maçlarda 10 numarada oynatilmiyor, yemin ederim yaşlandım Okanın şu kadro tercihleri yüzünden
Yeminle fenerliyimsen gslısın dostum malesef
Gökhan inler mi buMertens 90 dakikayı kaldırabilecek yaşta değil ki. Hoca belli ki ilk yarıyı tutup 2. yarı için hamle oyuncusu olarak düşünmüş. Olmayınca olmuyor işte
Kulağımi reissully vermezse ben veririrm
fenerlıye vermıyoz kı bılader bjkliye veriyozYeminle fenerliyim
anlamadım laa çincem yokKulağımi reis