- 106
- 53
- 28
Aynen şampiyonluğun gittiğinin farkındalar sırf derbide ilan etmeyelim diye bu akşam kayseride beraberliğe oynarlarBugün bu iş bitcek ne derbisi derbiye yine kafaları güzel gelcek bunlar 😂😂😂
Aynen şampiyonluğun gittiğinin farkındalar sırf derbide ilan etmeyelim diye bu akşam kayseride beraberliğe oynarlarBugün bu iş bitcek ne derbisi derbiye yine kafaları güzel gelcek bunlar 😂😂😂
Soldaki menüde en alta bak beyaz olan seçeneğe. Ne diyor orda? 😂İsabetli pas yazıyor orada 😄
Neyin konusu Beşiktaş şampiyon mu oldu 🤣🤣Beşiktaş alanyaya konuk oluyor bizim konumuz nerde @Daimon
Baktım kanka ne diyorSoldaki menüde en alta bak beyaz olan seçeneğe. Ne diyor orda? 😂
Kayseri uçağına yıldırım düşürmüş fener gelmesin diye 🤣🤣🤣Aynen şampiyonluğun gittiğinin farkındalar sırf derbide ilan etmeyelim diye bu akşam kayseride beraberliğe oynarlar
0 çeken kimdi pardonSen tam bır avarelsin ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun gidip sıfır çekip gelende senin takimindi unutma fetö olmayınca Avrupa'da UEFA ya bile dusemiyorsunuz 😉 fetö saraylilar sizi 😁😁
Bende şampiyon olur dedim aynı senin ki gibi kupon . Ama bu da bonus olduğu için çevrimlidir. 😅Bu bugün eklenir mi ya 😂
Çevrimli reis şans belki yürürüz bugün bakalımBende şampiyon olur dedim aynı senin ki gibi kupon . Ama bu da bonus olduğu için çevrimlidir. 😅
İnşallah kayseri sürpriz yapar. Para lazım 🤣🤣Çevrimli reis şans belki yürürüz bugün bakalım