- 268
- 62
- 28
Bunun para yedirmekle alakası yok. Ben Trabzonsporluyum . Kendi evimizde Galatasaray'a 5.1 yenildik. Ve bu kupada GS TS karşı karşıya gelecek olacağı için eninde sonunda GS o 5.1 lik galibiyete kupayı bize verecekti ve öyle oldu fener alamiyorsa bende istemiyorum sen bana 5.1 yenildin birde kendi evinde Fenerbahçe'ye puan kaybettir bu kupada senin olsun Trabzon der gibi. Bu için içinde sadece para yok . GS biliyorki fenere tek çelme mağlubiyeti biz TS tattırır. Oyuzden ağırlıklı olarak bunlar kamera arkalarında konuşuluyor. Kaç günden beri söylüyorum GS maçı Trabzon için vereceeeeeeeek.akillanmiyorlar ama herkez futbol biliyorum kafasında ve GS nin bjk ile maçı var 2 hafta sonrada TS FB maçı bunlar rast gelen bir şey değilGüzel senaryo.toto 14-0-0 Galatasaray
1-3-9 Karagümrük. Fener maçının aynısı.Göz göre göre yine yapacaklarını yaptılar.Bu kadar basit mi ! Madem kupayla işin olmayacak neden buraya kadar geldiniz ? İlk maçta elenseydiniz.Milyonlarin parasını birkaç p...ç yesin diye dayadiklari tezgaha bak hele !.Yazıklar olsun demekten öteye gitmiyor.Bir de çıkıp şanlı tarihlerden söz ederler.Hepinizin belasını versin.Diyecek söz yok.İnsan en azından bunun tezgah oldugunu biraz olsun saklar, gayret eder ki lanet okunmasin.Bir şey kaybettiğimden değil bu yazdıklarım.Ulkenin her kurumu kuruluşu aynı oyunu tekrar ediyor.Batmis, bitmiş bir milletiz, ne serefimiz kaldı, ne haysiyetimiz.