- 886
- 442
- 63
yaparsın yaparsın aynen önce bi hücuma çıkta sonra yaparsın harbi şaka gibisinizOnuda samiyende yaparız inşallah dost merak etme sen
yaparsın yaparsın aynen önce bi hücuma çıkta sonra yaparsın harbi şaka gibisinizOnuda samiyende yaparız inşallah dost merak etme sen
Macın kaç dakikasına baktın dostum adamlar atmak için elinden geleni yaptı basaramadı bilerek direkleremi attı topu veya penanın üstüne mi cekti kaç tane net gol pozisyonuna girdiler ama pena sagolsun kurtardı barcanın resmi Twitter hesabı bile inaki pena şaşırma emojisi atmısken böyle düşünmen yanlış bence dostKardeısm dunya para aldı barca kasalar doldu yanı baska acıklaması olamaz bu macın
Ya dost samimi bi soru sorucam yemin olsun trabzonsporluyum ama adamlar bence güzel bi iş çıkardı helal olsun diyip geçmek bu kadar,zor muKanka bunu dünya biliyor ben degil
Reis iki ayaklı maç westhamin hala eleme ihtimali varYa beyler bişi sorcam bu sevilla 1-0 kazandı ya şimdi çeyrek finale yükseldimi yoksa westhamın sahasındada oynucakmı
Bir galatasarayli olarak bende seni tebrik ediyorum dostum baskalari gbi olmuyorsun onlar kuduruyorFenerli olarak Gurur duydum haftaya profilimi cimbom yapıcam turu geçelim cehenneme gelecekler
Mossoro diye yazılir adam diye okunur 💪Fenerli olarak Gurur duydum haftaya profilimi cimbom yapıcam turu geçelim cehenneme gelecekler