- 3,710
- 1,340
- 113
Ben 20 yıldır hep aynı hikaye surkeli para yok sürekli beceriksiz transfer fiyaskolari
Yav arkadaş şunu adam gibi yapacak bir tane adam çıkmaz mı?
Fener in son iki üç yılda belki 100 milyon Euro bonservis vermiştir adamlar 10 yıldır şampiyon bile olamıyor
Fener gibi başarısizlik olsa kulüp çoktan iflasti
Ya bizim bu şampiyonluklar şampiyonlar ligi gelirleri falan filan nerde bu paralar
GS kadar kotu yonetilip de bu kadar başarılı olan başka dünyada takım yoktur
Ünal Aysal hariç her transfer dönemi fiyasko
Geçen senede gitti Erden Timur yok para yoktu şuydu buydu madem yoktu symansyki kaçırıp parayı komple zaha ya vereceğine önceliğin orta sahayı alsaydın
Kılı kırk yararsan olacağı bu?
Para yok su bu hepsi Faso fuso becerikli adam lazım Ünal Aysal gibi adam gelmeden önceki sezon telefondan bağış toplanıyordu adam geldi Selçuk Melo Sneijder Drogba vs almadığı adam kalmadı
.bu başkandan oldum olası gicigim tek umudum Ergün oda yapassa bu sezon geçen seneki bjk ye dönmemiz an meselesi
Kadro hep sorunlu oyuncu zaha icardi ziyech vs
Bekleyip görecez ama bu sene başlamadan kaybettik gibi
Siz ne diyorsunuz?
Yav arkadaş şunu adam gibi yapacak bir tane adam çıkmaz mı?
Fener in son iki üç yılda belki 100 milyon Euro bonservis vermiştir adamlar 10 yıldır şampiyon bile olamıyor
Fener gibi başarısizlik olsa kulüp çoktan iflasti
Ya bizim bu şampiyonluklar şampiyonlar ligi gelirleri falan filan nerde bu paralar
GS kadar kotu yonetilip de bu kadar başarılı olan başka dünyada takım yoktur
Ünal Aysal hariç her transfer dönemi fiyasko
Geçen senede gitti Erden Timur yok para yoktu şuydu buydu madem yoktu symansyki kaçırıp parayı komple zaha ya vereceğine önceliğin orta sahayı alsaydın
Kılı kırk yararsan olacağı bu?
Para yok su bu hepsi Faso fuso becerikli adam lazım Ünal Aysal gibi adam gelmeden önceki sezon telefondan bağış toplanıyordu adam geldi Selçuk Melo Sneijder Drogba vs almadığı adam kalmadı
.bu başkandan oldum olası gicigim tek umudum Ergün oda yapassa bu sezon geçen seneki bjk ye dönmemiz an meselesi
Kadro hep sorunlu oyuncu zaha icardi ziyech vs
Bekleyip görecez ama bu sene başlamadan kaybettik gibi
Siz ne diyorsunuz?