- 1,393
- 1,110
- 113
Dualarla himmetlerle reisim alışkın bunlar ne kadar kriminal var hepsi gsli :=)Yav GS sürekli karapara aklama kara borsa fetoya destek her bok var ondan soruşturulması normal
Dualarla himmetlerle reisim alışkın bunlar ne kadar kriminal var hepsi gsli :=)Yav GS sürekli karapara aklama kara borsa fetoya destek her bok var ondan soruşturulması normal
Aman yasinim biz sakin olalım sonra mazallaahh biz ceza aliyoruz otomatikmenParayı kulüpler kazanıyor forumdakilerde birbirleriyle tartışıyor. 🤔😅
AdammmDualarla himmetlerle reisim alışkın bunlar ne kadar kriminal var hepsi gsli :=)
Banane fenerden gsden salladık işteBirader sen pasha adını kullanan sitelerin pasha international ile bir bağının olduğunu mu sanıyorsun? Senin mantığınla nasabet de ABD ulusal havacılık ve uzay dairesiyle bağlantılı
Doğru dedin gralAman yasinim biz sakin olalım sonra mazallaahh biz ceza aliyoruz otomatikmen
Bu duruma ne diyorsun @MaximLestienne kardeşimYeni gelişme olmuş yanacak bunlar Ekli dosyayı görüntüle 619889
Gs varsa işin içinde normaldir yaYeni gelişme olmuş yanacak bunlar Ekli dosyayı görüntüle 619889
Öpecekler bunlarıGs varsa işin içinde normaldir ya
Aynen öyle hersey beklenirGs varsa işin içinde normaldir ya
Mokoko yapacaklarAynen öyle hersey beklenir
Yav bı bok olmaz piyasa GS FB BJK elinde dönüyor, bu üç takıma hiçbir zaman bişi olmaz Türkiye'deYeni gelişme olmuş yanacak bunlar Ekli dosyayı görüntüle 619889
Gsye bişey olmaz zaten olmayacagınıda biliyoruz 😂 dursunu öperlerYav bı bok olmaz piyasa GS FB BJK elinde dönüyor, bu üç takıma hiçbir zaman bişi olmaz Türkiye'de
Maalesef telefon numaranız davetliler listesinde bulunmuyordeneme bonusu ıcın dursun baskana mı mail atıyoruz
Yav saçmalama dost bu ülkede zengine bişey olduğu nerde görülmüş. 2 gün pezevenk derler üçüncü gün dursun bey derler. Dilan Polat'ı utanmasalar çiçeklerle uğurlayacaklardı hapistenGsye bişey olmaz zaten olmayacagınıda biliyoruz 😂 dursunu öperler
Dostum bu işler hafif işler degil karaborsadan sonra buda patladıYav saçmalama dost bu ülkede zengine bişey olduğu nerde görülmüş. 2 gün pezevenk derler üçüncü gün dursun bey derler. Dilan Polat'ı utanmasalar çiçeklerle uğurlayacaklardı hapisten
bişey demiyorum dostum dedim ya en son eğer varsa bilinçli yada bilinçsiz böyle bişey versinler ceza. normalde bu tür sponsorluklarda kulüplerin hukuk departmanı tam olarak araştırır ama dursun özbek gerizekalısının olduğu yerde doğru bi iş beklemiyorum ben. pasha group yani sizin sponsor ile grandpasha davalıkmış. sizin sponsorunuz olan pasha grup isim hakkı davası açmış. aynı şey burada da var net holding yani merit isminin hakları kendisinde olan tibuk ailesi ile de bu site davalıkmış. . tibuk ailesi de ölümüne fenerli şimdi baktım twitter sayfasına kadının duvar kağıdı 29 şampiyonluk fotosu akslfhjaskof . okkalı bi para cezası çakıp geçerler muhtemelen gsye.Bu duruma ne diyorsun @MaximLestienne kardeşim