- 8,327
- 3,187
- 113
Federaller yakaladi pepe basketçiyi
Bence ellemeBu maç iki buçuk olurmu arkadaşlar bı 500 de 2?5 üste kaldi
Oh my good bebğimonu demıyo arkadas 2.5 ust gelırse bı 500 daha gelcek dıyo bro
tam 90a takıyodu adam shellac kuponu getirtene kadar bi musade edin arkadasaFederaller yakaladi pepe basketçiyi
tam 90a takıyodu adam shellac kuponu getirtene kadar bi musade edin arkadasa
tabi yeşillendirelim dost
Sonuclanmamiş geri sarı yapalim bencetabi yeşillendirelim dost
A.s Ismet ben senı suriyede kaybettık sanıyodum ağa hayrına lokma bile dokturdum nerdesın senS.a gardaş
Lokma döküyosunuz ve beni cağırmıyosunuzA.s Ismet ben senı suriyede kaybettık sanıyodum ağa hayrına lokma bile dokturdum nerdesın sen
kazandı yeşili verdik olmazsa maç iptal olur kırmızıyı veririz dostSonuclanmamiş geri sarı yapalim bence
İzmir değil knk manisa lokması pudra sekeriyle biliyon mu guzel olmuyo yoksa ayıp edıyonLokma döküyosunuz ve beni cağırmıyosunuz
Yok daha ölmedim yav çok şükür yaşamaya çalışıyorum, lokmami bile dokturmusun eline sağlık gardaş ne diyeyimA.s Ismet ben senı suriyede kaybettık sanıyodum ağa hayrına lokma bile dokturdum nerdesın sen
Ağa ne bileyim ne tel acıyon ne arıyon ayran içtik ayrı düştük napalım dedim İsmet ağada parayı kumarda değil cerablusta bulduYok daha ölmedim yav çok şükür yaşamaya çalışıyorum, lojmanı bile dokturmusun eline sağlık gardaş ne diyeyim
Daha bulamadım da bulmaya çalışıyorum ağa be, tel yoktu biliyosun yeni telefon aldım dahaAğa ne bileyim ne tel acıyon ne arıyon ayran içtik ayrı düştük napalım dedim İsmet ağada parayı kumarda değil cerablusta buldu
Hayırlısı olsun ağa olsun bak işine gücüne buralar hep aynıDaha bulamadım da bulmaya çalışıyorum ağa be, tel yoktu biliyosun yeni telefon aldım daha
Valla bayadir oynamıyorum kafam saat gibi, ufak defek borçları ödedim telefon aldım. Mis gibi kafam çok şükür kazandigimla kavrulup gidiyorumHayırlısı olsun ağa olsun bak işine gücüne buralar hep aynı