- 26,398
- 28,121
- 113
6 dost 😀5 gol var 1 penaltı çıkmıyor dost
6 dost 😀5 gol var 1 penaltı çıkmıyor dost
ah dost ah biz ne yapacaz böyle6 dost 😀
Saglık olsun reis kırmızı yapmasan olmuyor mu kırmızıyı görünce daha çok moralim bozuluyo 😀ah dost ah biz ne yapacaz böyle
goller akıyor
biz golsüz maçları seçiyoruz
var bir yerde yanlışlık
konu kaybolunca yaparım kırmızı dost sabah veya geceSaglık olsun reis kırmızı yapmasan olmuyor mu kırmızıyı görünce daha çok moralim bozuluyo 😀
Kaybetmeyelim o zaman konuyu hep üstte kalsin😂konu kaybolunca yaparım kırmızı dost sabah veya gece
sen nerelerdesin dost gözükmüyorsunKaybetmeyelim o zaman konuyu hep üstte kalsin😂
Hafta içi çalışıyoruz dost anca hafta sonu ama takipteyim bakıyorum ara sıra bugün siteyi bulana kadar canım çıktı güncelleme mi oldu nolduysasen nerelerdesin dost gözükmüyorsun
Bunlar susmaz dost ver kırmızıyı hazırımkonu kaybolunca yaparım kırmızı dost sabah veya gece
9 a geçtik dostHafta içi çalışıyoruz dost anca hafta sonu ama takipteyim bakıyorum ara sıra bugün siteyi bulana kadar canım çıktı güncelleme mi oldu nolduysa
Dm deyim dost hem maçları hem parayı atta kponu yapalım 👏😀Bu ara bu oyuna sardım dene sende iki yarıda gol olur 3.4 maçın oranı 5-6 oran ediyor dost😁Ekli dosyayı görüntüle 169421