- 17,283
- 12,120
- 113
Işte bunun altına imzami atarım aynen öyle dostumYanliz fenerbahce fredin yanına jorginho çekerse anasini ağlatır ligin
Işte bunun altına imzami atarım aynen öyle dostumYanliz fenerbahce fredin yanına jorginho çekerse anasini ağlatır ligin
Nerden geliyor bu değirmenin suyu aga satış yok sponsor yok CL yok şampiyonluk yok ama Dzeko Tadic Szymanski Livakovic falan filan var bir de Jorginho diyorsunuzIşte bunun altına imzami atarım aynen öyle dostum
Kanka sen nerden takip ediyorsun ligi hangi senede kaldin merak ediyorum cidden la okadar oyuncular satildi atilla salai edilen kardan tutta altaya kadar bak bakalım fenerbahçe bu sene nasıl bir kar elde etmiş satışlardanNerden geliyor bu değirmenin suyu aga satış yok sponsor yok CL yok şampiyonluk yok ama Dzeko Tadic Szymanski Livakovic falan filan var bir de Jorginho diyorsunuz
Hani KAP göster bir de aldığınız oyuncuların fiyatlarınıKanka sen nerden takip ediyorsun ligi hangi senede kaldin merak ediyorum cidden la okadar oyuncular satildi atilla salai edilen kardan tutta altaya kadar bak bakalım fenerbahçe bu sene nasıl bir kar elde etmiş satışlardan
Kanka ben pek takip etmesim ama zanilodan iyi para kazandılar diye biliyorum tereye çok vermemislerdirBu sene transfer dönemi fiyasko bizim için. Szymanski ve fredi kaptırmasan icardi ve rashica elinde tutsan lig nisanda bitmişti.Gidip kronik zahaya ziyeche bayılıyorsun paraları kanat ihtiyacın olmamasına rağmen.Zanioloyu yaka paça yolluyorsun tete daha mı iyi? En önemli bölge 8 numara transfer çöp.Sınıfta kaldı bu sene Erden Timur
Ortaya ndombele alındı on fred eder ama zaha konusunda sonuna kadsr katılıyorum tamamen Fener'e çalım için alınmış tamamen gereksiz ve takım dengesini bozacak oyuncuBu sene transfer dönemi fiyasko bizim için. Szymanski ve fredi kaptırmasan icardi ve rashica elinde tutsan lig nisanda bitmişti.Gidip kronik zahaya ziyeche bayılıyorsun paraları kanat ihtiyacın olmamasına rağmen.Zanioloyu yaka paça yolluyorsun tete daha mı iyi? En önemli bölge 8 numara transfer çöp.Sınıfta kaldı bu sene Erden Timur
Keremi keserler demedi demeyinHerşeye okey de bu türk kuralı varken bu kadsr kişi kim nerede oyanyaack
Bunların birbirine alışması lazım
Özellikle sanchecz ne alaka aklım almıyor
Nelson mu oynamayack
O zmaan Nelson u bitirirsin
Ya yabancı kuralı değişir yada gervekten çok anlamsız bir durum
Kerem oynayacak zaha yedek tete yedek mertens yedek oliviera yedek la kimde böyle yedekler var
La kerem i kesecen türk kim oynayacakKeremi keserler demedi demeyin
kral bu sene kalmalıydı şampiyonlar liginde faydası çok olurdu tete soru işareti çokKanka ben pek takip etmesim ama zanilodan iyi para kazandılar diye biliyorum tereye çok vermemislerdir
valla ndombele fiziği baya sıkıntı gözüküyordu videolarda ama son durum ne bilmiyorumOrtaya ndombele alındı on fred eder ama zaha konusunda sonuna kadsr katılıyorum tamamen Fener'e çalım için alınmış tamamen gereksiz ve takım dengesini bozacak oyuncu
Umarım yanilirim ama bence hiç yararı olmayacak
Kanka madalyonun bu tarafindada lafina imzamı atarım garibanin halinden gariban anlar doğru@Mayko78 dost bizim cebimizden cikmiyor nabalim adamlar aliyor diye aglayip sizlayalim mi bize ne karfes nerden para bulup bulmayalari bizi baglayan konu verdikleri araar degil sanarsin ulke mukemmel her kulup muhtesem yonetiliyor sanki hepsi ayni bok iste
Ya ndombele her türlü olurda valla aklim fikrim almıyor türk kurali olayı nerden bakarsan elinde kaliyorvalla ndombele fiziği baya sıkıntı gözüküyordu videolarda ama son durum ne bilmiyorum
Aynen anadolu takımlarına imkân daha çok sağlanması gerekiyor benceBoşver dost adamlarda yatlar katlar var ne bok yaparsa yapsınlar ben izlediğim maçta keyif alayım bana yeter ama ligde anadolu takımlarda uçurum farkı var buda bir gerçek gelir gelmiyor çoğu takıma
Aynen öyle yapacaklar ligde farklı clde farklı olacakLa kerem i kesecen türk kim oynayacak
Abdülkerim 2m türk kim 3 türk kim?
Öyle ligde kerem samliyonalrbliginde zaha falan dusunuluyorsa takım tamamen dağılır
Olacak iş değil
Ya zaha yi gördükçe daha da kızıyorum ne gerek var zaha ya
Ona vereceğin parayı hakan i al hem Türk hem de tam bize göre ne ndombele ye ne zaha ya ne türk kurslina birşey olur
Rasitcha da olur yedekte olsa sorun yaratmaz
Akıl alır gibi değil
Umarım bildikleri vardir