- 26,390
- 28,118
- 113
Helal gral bu sefer sen bildin 😀sparta prag seni bekliyoruzz
Helal gral bu sefer sen bildin 😀sparta prag seni bekliyoruzz
Nasıl rahat pragın form durumuna bak 2.kopenhag bunlar😀rahat geceriz
Yanma köyfreranscı Türk takımı düşmanı dimitriBöyle bi bal yok ya
Ulan söylediğne göre sende Türk takımı düşmanı oluyorsun?Yanma köyfreranscı Türk takımı düşmanı dimitri
evet başkaUlan söylediğne göre sende Türk takımı düşmanı oluyorsun?
4 atacak S.Prag'a atacak ? xDİlk maç 4 atar transfer takviyeside gelecek ben Galatasaray'dan UEFA'DA en az yarı final bekliyorum
Twitter'da olsaydın cevap verirdim buradan ban yiyememevet başka
Yav tamam sensin dimitriyle aramdaki muhabette birdaha dahil olma O benim birtanemTwitter'da olsaydın cevap verirdim buradan ban yiyemem
forumda senin kadar futboldan anlamayan 1 tane adam yok.Galatasaray bu kurayı kolay olarak görürse çantasını toplar lige odaklanmaya başlar
Kopenhag Sparta Prag'ı penaltılarda eleyip Gruplara kalmıştı Aynı Kopenhag'ı rakip görmeyen Gs kopenhag'a 4 puan verdi
Ekli dosyayı görüntüle 440481
Ne olsun istiyon kına verek kına yakGalatasaray ve S.Prag 1 kere Avrupa ligi 1 kere Şampiyonlar liginde karşılaşmış ve 2sinde de Prag Tur Atlamış ^.^
Ekli dosyayı görüntüle 440487
Birader istatistik paylaşıyorum kına yak diyorsun benim paylaştığımla senin söylediğinin alakası ne ?Ne olsun istiyon kına verek kına yak
galatasarayin takımı küçümsediğini nerden çıkardın ? senin gibi futboldan anlamayanlar bu şekil yorum yapıyor maalesef avrupa da hiçbir takım küçümsenmez bayerne karşı tek kale oynayıp istatistiksel olarak fazlasıyla iyi oynadığımız maçta top oynatmayip yenildik herseyi istatistiğe vurmayın.Galatasaray bu kurayı kolay olarak görürse çantasını toplar lige odaklanmaya başlar
Kopenhag Sparta Prag'ı penaltılarda eleyip Gruplara kalmıştı Aynı Kopenhag'ı rakip görmeyen Gs kopenhag'a 4 puan verdi
Ekli dosyayı görüntüle 440481
İstatistik paylaşma aşağılayarak mı yazılır desteklemiyorsan beğen geçBirader istatistik paylaşıyorum kına yak diyorsun benim paylaştığımla senin söylediğinin alakası ne ?