- 5,771
- 2,035
- 113
@BuminKağan dost öyle kötü sözler söyleme büyülük bizde kalsın insanları kızdırmak amacli söylemde bulunma çıkar biri kötü söz söyler yapışık kalmaz
Cevaba göre cevap dost yapıştırırız merak etme@BuminKağan dost öyle kötü sözler söyleme büyülük bizde kalsın insanları kızdırmak amacli söylemde bulunma çıkar biri kötü söz söyler yapışık kalmaz
Volkan ayısına 5 tane döşeriz kanka rahat ol.
Akşam burda olunArkadaş ne kadar futbolu bilmeyen insan var benim 6 yaşındaki kızım bile çoğu kişiden daha iyi futbol biliyor hic yoktan bu kadar boş yorum yapmıyor ulan bu sezon her derbiyi kazanmış takım hala yok iyi oynamıyor yok öyle yok böyle ulan kim zaten harika futbol oynuyor turkiyede ne kadar bilmiş insanlar var hala anlamış degilim
Derbi akşamında burada olduğumuz gibi buradayız yine merak etme 🤣Akşam burda olun
Hocam ben de Galatasaraylıyım yanlış anlama ama Mertens cezalıkuşlar kuduruyor yorumlarda 🤣 GS içeride saplar geçer. Kerem (1) Icardi (2) Rashica (1) Mertens (1)
5-0 alırız
dalgınlığıma gelmiş haklısın kırmayalım o zaman arkadaşları Mertens yerine Oliviera olsun oHocam ben de Galatasaraylıyım yanlış anlama ama Mertens cezalı
5-0 skor oyna.Tam GS handikap yapar diyecektim hakem Halil Umut Meler değilmiş. 2-2 yakışır bu maça
Tostum penim@APARKAT dost biz hep burdayiz zaten bir maçın skoruna göre yorum yapmıyoruz
@APARKAT dost biz hep burdayiz zaten bir maçın skoruna göre yorum yapmıyoruz
🤬5-0 skor oyna.
Skor sevmiyorum ama GS ilk 11 çok iyi 4.5 üst ve en üst baremden korner girilir5-0 skor oyna.