- 71,312
- 43,851
- 113
🤣Konunun amacını belli kardeş penaltı verilmemeliydi şike olarak görüyorum ben vara gitseydi penaltıyı vermezdi.
🤣Konunun amacını belli kardeş penaltı verilmemeliydi şike olarak görüyorum ben vara gitseydi penaltıyı vermezdi.
Kazimcanin performansi agaValla takımı bayadir bu kadar iştahlı görmemiştim. Zaten erken 2 golle maç bitti ya, dakka 15-20den sonra bitsede gitsek derdindeydi her iki takım da
Kupon kaybetmiş ya onun için aglıyo şu penaltı ikinci yarının başında olsa hiç ses çıkarmazdinet penaltı buna itiraz ediyorsan bir daha ne futbol izle ne oyna buna Etiyopya 5. liginde kerema köy liginde bile penaltı çalarlar
Bütün herkes toplandı ve dedi ki yusuftgy nickli biri ilk yarı 2-0 oynamış. Şike yapıp ilk yarı 2-0 bitirmemeliyizKonunun amacını belli kardeş penaltı verilmemeliydi şike olarak görüyorum ben vara gitseydi penaltıyı vermezdi.
Kazım canın normal hâli o sjdjdj pttden çıkma adam bilerek kötü oynamak istese de normal performansına benzer performans verir. Mesela morutan da bizim tayfadan ama adam her maç oynadığı gibi oynadıKazimcanin performansi aga
Kazımcanın performansı zaten iyi olsa biz yollamazdık sol bek yokluğundaKazimcanin performansi aga
Aynen öyle. Mertens akıllı oyuncu ama aynı şeyi manu maçında da yaptı. Pozisyon penaltı mı penaltı.Aslinda salatasaraylı oyuncu normal düşşe zaten penaltıydı salak herif tiyatro kattı olaya ayağını yerde sürüyerek düşüyor videoyu defalarca izledim.bildigin kendi taktı ayağını.defans oyuncusu zaten acemice bi hamle yaptı.Orda ankaraguculu oyuncu penaltı yapmadı galatasaraylı oyuncu penaltıyı aldı.
Ayağını takmak için adama çabası alkışlanır.tiyatroculugu zayif yere duserken komik gorundu ayağın çime sürterek düsmesi.Aynen öyle. Mertens akıllı oyuncu ama aynı şeyi manu maçında da yaptı. Pozisyon penaltı mı penaltı.
3 gole direkt etki yaptı diyolar ıslıklamis tribünlerKazım canın normal hâli o sjdjdj pttden çıkma adam bilerek kötü oynamak istese de normal performansına benzer performans verir. Mesela morutan da bizim tayfadan ama adam her maç oynadığı gibi oynadı
Zamanlamayı tam tutturamadı ondan dolayı. Ama ayağı takmasa da takılırdı yine. Kazımın ayağı bayağı yerden havada geliyor zatenAyağını takmak için adama çabası alkışlanır.tiyatroculugu zayif yere duserken komik gorundu ayağın çime sürterek düsmesi.
Görevini yaptı melek yüzlü aslan kazımcan sessiz sedasız halletti3 gole direkt etki yaptı diyolar ıslıklamis tribünler
Farkında mısın bilmiyorum ama Ankara'ya nefes aldırmadı takım. Emre değil bugün Guardiola olsa o takımın başında onlar gene kazanamazdi çünkü oyuncu grubu kalitesiz Ankara'nınGörev tamamlandı bide emre icin fenerli dersiniz aq acın kadıköydeki Ankara ya bakın bide bugun kendi evindeki Ankara ya bakın leş leş leş
böyle konuların açılmaması lazım aslında adam net penaltıya itiraz ediyor ankaragucu itiraz etmemis fener besiktas camiası itiraz etmemis bi sen mi biliyorsun be kardeşim derler insana. yazıkKupon kaybetmiş ya onun için aglıyo şu penaltı ikinci yarının başında olsa hiç ses çıkarmazdi
Tamam3 gole direkt etki yaptı diyolar ıslıklamis tribünler
Farkettin mi acaba ankaranın llk11 de 3 kisi ve saglam kale adamları çıkarmadı 1.50 emre eyv bu sene fb gs kadrosu ligin üstünde ama kardeşim kendi evinde bukadar bariz etme ya Kadıköy de fenere oynadığı oyunun yarısını verseydi Ankara berabere biterdi netFarkında mısın bilmiyorum ama Ankara'ya nefes aldırmadı takım. Emre değil bugün Guardiola olsa o takımın başında onlar gene kazanamazdi çünkü oyuncu grubu kalitesiz Ankara'nın
Dostum kazım maksimum performans gösterse de kötü oynuyor. Morutan da bizim oyunculardan, adam her zamanki gibi oynadı. Yani bugün bilerek kötü oynadığını düşündüğünüz Kazım can olmasa GS'nin Ankara'ya puan vereceğine falan mı inanıyorsunGörevini yaptı melek yüzlü aslan kazımcan sessiz sedasız halletti
Ya işte bak hâlâ anlatamıyorum. Yarın Ankara aynı kadroyla başka bir takımı yense sürpriz olmaz. Çünkü Ankara ne yapsa da etse de boştu, şuan mevcut kadrolarla fener ve Galatasarayi yenebilecek takım yok. Ufak hatalar şampiyonu belirleyecek. Mesela Fenerbahçenin Samsun'dan o frikik golünü yemesini belki sezon sonunda çok konuşacaz veya gsnin ilk maçta Kayseri ile berabere kalmasını vsFarkettin mi acaba ankaranın llk11 de 3 kisi ve saglam kale adamları çıkarmadı 1.50 emre eyv bu sene fb gs kadrosu ligin üstünde ama kardeşim kendi evinde bukadar bariz etme ya Kadıköy de fenere oynadığı oyunun yarısını verseydi Ankara berabere biterdi net