- 4,291
- 874
- 113
chelsea deki mudryk den ne eksiği var barış alperin? 70 milyon euroya mudryk i aldılar. 30 a niye satılmasın ki
van Dijk'ın Barış hakkındaki yorumu al sende bunu tekrar izle 😄 https://youtube.com/shorts/tCqjzaTy6UY?feature=sharedMaç boyunca kaç kere geçt Van dijk'i acaba?
Bom boş bir yorum.
AL maç sonuna kadar Van dijk ve Barış alper izle sonra Liverpool için tekrar konuşuruz Kaynak yok bir şey yok Aspor'un görevini üstlenmişsiniz LSAKLŞDŞKLASDKLAx.com
x.com
Sayın imparator kesinlikle 50 100 milyon eder ucuz a vermeyelimNasıl olur ya, turnuvada gol atamadı diye balondu bu arkadaş. Büyük kulüpler de balonlar peşinde hep
Keşke Semih'i de oynatsaydı da kalitesini gösterebilseydiBarış Alper Yılmaz 50 milyon Euro , Ferdi Kadıoğlu 60 milyon euro , Arda Güler 100 milyon euro. Hepsi de bizim çocuklarımız. Güzel bir turnuva oldu. Keşke finale kadar gidebilseydik...
Dost. Semih ile Can Uzun'u bende görmek isterdim ya. Hepsi de pırıl pırıl cocuklar. Bizim tff ye aklı başında tarafsız yönetim lazım, ayrıca teknik adam yerli olmalı. Benimkisi düz mantık belki ama düşüncem böyle.Keşke Semih'i de oynatsaydı da kalitesini gösterebilseydi
Eee izledim sürekli koşuyordu beni zorladı demiş.van Dijk'ın Barış hakkındaki yorumu al sende bunu tekrar izle 😄 https://youtube.com/shorts/tCqjzaTy6UY?feature=shared
Birader kaynak var mı geçtiğine dair? Çekememezlikle alakası ne ? İyi o zaman ben de yeni bir konu açayım Samsunspor'dan Osman Çelik'e Barcelona Kancası 50milyon € bütçe ayırdı yazayım.Olum bu ne çekememezlik la hayırlısı olsun diyip geçin Türk oyuncu avrupayla adı anılıyor gurur duyulacak yerde senin ne başarın var la klavyeyle yazmak basit
reis liverpool ile bir söylenti var hepsi bu çok da gerilme yaniBirader kaynak var mı geçtiğine dair? Çekememezlikle alakası ne ? İyi o zaman ben de yeni bir konu açayım Samsunspor'dan Osman Çelik'e Barcelona Kancası 50milyon € bütçe ayırdı yazayım.
Ben sadece haber yalan dedim. O ara resim attı ben de kaç kere geçti acaba Attığın resimdeki adamı dedim
Yerli yabancı izleyen herkes adamı takdir etti bi seni mutlu edemedi kralım affetEee izledim sürekli koşuyordu beni zorladı demiş.
Ama Beni geçti harap etti dememiş.
1 kere geçti mi geçemedi neyini tekrar savunuyorsunuz mk zorlamakla oluyor mu o işler ?
gerilmeye gerek yok söylenti sadece türk medyasında varreis liverpool ile bir söylenti var hepsi bu çok da gerilme yani
Freebet dimi70 den assagi satmam bu çocuğu bjk de olsaydı 100 derdim
Frespin 0.04 kuruştan Dragon 200 yap 100 yatır 150 çekFreebet dimi
Hee edemedi seni ilgilendiriyor mu ? 5 maç forvet oynayıp 0 gol 0 asist sen mutlu olmuş olabilirsin ben olmadım.Yerli yabancı izleyen herkes adamı takdir etti bi seni mutlu edemedi kralım affet