- 1,931
- 475
- 83
Yok la şaka yapmıştım ))Millet birbirinden hoşlanmaya basladi adamim.biranönce cekilişi yapta dagilalim yoksa bi kaza cikacak
Bu aralar aynı anda aynı çekilişlere katılıyoruz birbirimizi fazla görmeye başladık onu diyorum )
Yok la şaka yapmıştım ))Millet birbirinden hoşlanmaya basladi adamim.biranönce cekilişi yapta dagilalim yoksa bi kaza cikacak
tskler☺ ya söylersiniz sonradan katılanları eklemez hak yenmesin ben sonradan katıldım geç gördüm çünküGünaydın
Aynen broaynen kuponu tamamen takip edip tenisci zenciye kazanırdık bastan beri burdayiz
Yok reis canın sağolsun. BÖYLE GÜZEL DÜŞÜNMEN İÇİN BİLE ALINIRSIN ÇEKİLİŞE.tskler☺ ya söylersiniz sonradan katılanları eklemez hak yenmesin ben sonradan katıldım geç gördüm çünkü
Geyik yapiom.dostum guzel sakaydi ama itiraf etYok la şaka yapmıştım ))
Bu aralar aynı anda aynı çekilişlere katılıyoruz birbirimizi fazla görmeye başladık onu diyorum )
tskler☺Yok reis canın sağolsun. BÖYLE GÜZEL DÜŞÜNMEN İÇİN BİLE ALINIRSIN ÇEKİLİŞE.
Az kaldı senin gibiler.
Güzeldi walla hakkını yiyemem. Güldüm okurkenGeyik yapiom.dostum guzel sakaydi ama itiraf et
İşte şansım olmadığı için ben de buna yanıyorum 11 kişi olsa bile çıkmayacak tek kişi ben olurdumNasibinde varsa 100 kiside olsa cikar
inşallah reis. Walla biz de onu bekliyoz sabahtan beriTebrikler çekilişi yapar herhalde okadar muhabbet olmıs
UlanBravoooo kardesimmm
Bol sanslqr1 haftadır yaptığım tüm kuponlar hemen hemen tek mac dan gidiyordu bu sefer 200 tl ile yaptığım başlangıç güzel gidiyor Şu üstteki 2 kuponda gelirse 10 kişiye 10 tl cam sakızı kardesinizden çekiliş olacak