- 4,878
- 4,332
- 113
Para senin paran değildi deneme bonusuydu nasıl parana çöküyorlar@Shellac abi konu kilit parama cöktüler. SS atabilirim vallahi paramı vermediler site dolandırıcı dikkat edin
Para senin paran değildi deneme bonusuydu nasıl parana çöküyorlar@Shellac abi konu kilit parama cöktüler. SS atabilirim vallahi paramı vermediler site dolandırıcı dikkat edin
Bi benim hesap kapanmadı 1 saattirBenim kinide kapattı. yoluna çıkmış kapatın konuyu.
Iptal edip hemen havale yazmislar, hemen havale ile talep verdim hala hesap kapanmadi795 cekim verdim hesabin kapanmasini bekliyorum
İyi bu da bi işaret en azındanIptal edip hemen havale yazmislar, hemen havale ile talep verdim hala hesap kapanmadi
hemen havale çekimi verdim ben de 750 bakalım kapanıcaz mıIptal edip hemen havale yazmislar, hemen havale ile talep verdim hala hesap kapanmadi
Hemen öde havale iştehemen havale çekimi verdim ben de 750 bakalım kapanıcaz mı
Kaç dk da iptal olduIptal edip hemen havale yazmislar, hemen havale ile talep verdim hala hesap kapanmadi
tamam bro ondan verdim zatenHemen öde havale işte
25 dkKaç dk da iptal oldu
Benimkinde 1 saattir tık yok
Kral promosyonlarda min 300₺ maç 1,500₺ canlı destek mi bilgiBetting website
m.gamabet350.com
Eski bir site olduğunu biliyorum arkadaşlarda belki faydalanmayanlar vardır.
300Freebet veya freespin tek kat çevrim yeterli min 300 Max 1500 çekim yatırım şartı bulunmuyor bol şanslar.
Ne zaman verdin çekimi10 tl bırakmıştım silip çekimi işleme almışlar
Isleme alinmis odeyecekler gibiIptal edip hemen havale yazmislar, hemen havale ile talep verdim hala hesap kapanmadi
Seninde mi alındı işleme ben kaldım bennIsleme alinmis odeyecekler gibi
Hemen havale ile mi verdinSeninde mi alındı işleme ben kaldım benn
Hemen öde havale işte başka hemen havale göremedimHemen havale ile mi verdin