Birader senin sorunların mı var bunu düzgünce mi dile getirdin, ilk mesajına bak bu konuyu açan arkadaşa bool bool selamlar diye duzeysiz bir konuşma başlatan sensinBende herkese ip bahanesi yapıyorlar boşuna üye olmasınlar dedim sen hâlen yanlışı savunuyorsun
Fsden çıkan kazancı 1 kat çevir çek min 300 Max 1500eklendi bonus fakat anlamadım freespinden çıkan kazancı 1 kere çevirip çekcezmi yoksa direk freespin kazancınımı çekicez hiç bir şey anlamadım
Bakiyeyi sildiler, sadece yeni üyeler içinmiş , Ulan neden o zaman bonus tanımlıyorsun..Betting website
m.gamabet350.com
Eski bir site olduğunu biliyorum arkadaşlarda belki faydalanmayanlar vardır.
300Freebet veya freespin tek kat çevrim yeterli min 300 Max 1500 çekim yatırım şartı bulunmuyor bol şanslar.
Reis ne diyim yani bende kazanç sağlayamadım olur ya yararlanan birileri olur diye atmıştımBakiyeyi sildiler, sadece yeni üyeler içinmiş , Ulan neden o zaman bonus tanımlıyorsun..
EvetHangi site gamamı
Multi olabilir mi senin hesap, ödeme alan 2 arkadaş varÖdeme yapmıyor hesabı kapattı
Kayıt olurken 2.ismi mecburen birleşik yazdım kabul etmez diye muhtemelen ondan dolayı ama destek hattı yok alamıyorum bu yüzden
Hayır imkansız benim kendi hesabımMulti olabilir mi senin hesap, ödeme alan 2 arkadaş var