Herkes ayni vpn kullaniyo illaki ip ayni olucak andaval anlamiyo saldim uğraşmam diger mx borsadan cektim 34 dolar yeterli banaBölge değiş çeki ver mubtemenelen almanya açık demi
Vpn bölge değiş çekim ver dene gelirHerkes ayni vpn kullaniyo illaki ip ayni olucak andaval anlamiyo saldim uğraşmam diger mx borsadan cektim 34 dolar yeterli bana
Ben 48 dolar çektim 10 dkda geldiÇekim verdim ben gelirse yazarım
link atsaniza bu li kle girilmiyoşimdi onaylandi hesap bonus eklendi bakalım cekebilecekmiyiz
bende direk vpnsiz giriyor girmiyorsa vpn kullan baska link yok zaten oyunlar bos ödemiyor 3 saat bekledik 5 dk sifirladilink atsaniza bu li kle girilmiyo
beyler 20 dolar çektim ödendi bilginizewww.gambi.com
VPNSİZ GİRİŞ YOK
Multi deneyip yok hesabım kapatıldı yok 40’takla attirdilar diye boş muhabbet yapmayın
Üye olduktan sonra Kyc Doğrulama yapmadan önce ayarlar dan genel yerine basıp teklifler e geçip 1inci kısıma CSO3 yazdıktan sonra kimlik onayı yapın ayarlardan 3 5 dakika ya onaylanır yoğunluğa göre değişir
7.5 dolar ekleniyor minimum 10 maksimum sinir yok bol şanslar
Kral adamsın adminTete
Her seferinde neden gönderim yapıcam diyip
Yapmıyorsun dostum
3 gün banlısın
Geldiğinde aynı cümleyi bir daha kullanmazsın umarım.
20 dolar çekim ödendi bilginizewww.gambi.com
VPNSİZ GİRİŞ YOK
Multi deneyip yok hesabım kapatıldı yok 40’takla attirdilar diye boş muhabbet yapmayın
Üye olduktan sonra Kyc Doğrulama yapmadan önce ayarlar dan genel yerine basıp teklifler e geçip 1inci kısıma CSO3 yazdıktan sonra kimlik onayı yapın ayarlardan 3 5 dakika ya onaylanır yoğunluğa göre değişir
7.5 dolar ekleniyor minimum 10 maksimum sinir yok bol şanslar
Kral nasıl çektin TL olmuyor mu bu bende 17 çekcem20 dolar çekildi beyler 677 tl 😅