- 3,039
- 2,003
- 113
Ne zaman kayıt olmuştunKimlik onayı da yapıldı bonus eklenmedi
Ne zaman kayıt olmuştunKimlik onayı da yapıldı bonus eklenmedi
Kimlik doğrulama yerine girdiğin yerin en alt seçeneğiarkadaşlar bu bölümü bulamadım, yardımcı olur musunuz
önce ayarlar dan genel yerine basıp teklifler e geçip 1inci kısıma CSO3
multı yedımı knk veAga onaylanıyor yazıyor deme sendede
ediyor kodu kopyalama sadece kopyalayınca hata verıyoBeyler devam ediyor mu ona göre üye olalım
Dost sol altta menüden en alta kadar in Türkçe'ye çevir önce siteyi. Sonra profil logosu a tıkla ordan ayarlara gir genel yazısının üzerine tıkla ve teklifleri seç çıkıyor zaten sayfaarkadaşlar bu bölümü bulamadım, yardımcı olur musunuz
önce ayarlar dan genel yerine basıp teklifler e geçip 1inci kısıma CSO3
Kodu başta üye olurken mı gireceğizediyor kodu kopyalama sadece kopyalayınca hata verıyo
harikasın dostum çok sağolDost sol altta menüden en alta kadar in Türkçe'ye çevir önce siteyi. Sonra profil logosu a tıkla ordan ayarlara gir genel yazısının üzerine tıkla ve teklifleri seç siciyor zaten sayfa
Genel yazan yere tikla en altta teklifler varGenel yerinde burası var kod girilecek bir yer yok bu kodu nereye girivemEkli dosyayı görüntüle 641173
1. yi doldursan yetiyor muDost sol altta menüden en alta kadar in Türkçe'ye çevir önce siteyi. Sonra profil logosu a tıkla ordan ayarlara gir genel yazısının üzerine tıkla ve teklifleri seç çıkıyor zaten sayfa
2. Yi doldurman lazim1. yi doldursan yetiyor mu
sadece kâr ortalığı bölümünde CSO3 kodunu kabul etti diğerlerine gerek yok demi2. Yi doldurman lazim
kimlik yükle diyon bişey çıkmıyor nasıl atıyoruzArkadaşlar 2. seviye KYC tamamlayın yeter onuda pdf e çevirirseniz en hızlı şekilde halledersiniz