- 1,890
- 661
- 113
2 gundur bekliyorum ben..Yok işte kimliği onaylamadilar daha ne kadar sürüyor tahmini
2 gundur bekliyorum ben..Yok işte kimliği onaylamadilar daha ne kadar sürüyor tahmini
Meail adresini onaylat kod gelecek kodu girecen tekrar baştan kayıt yap hepsi bitti mi sonda meail yazıyor altında da kod istiyor meailine gelen kodu girecen
Girne'deyim bro ben çok ters düşmüşüz yavİskele kanka sen neresindesin
Dostum ilk başta kaydı yaptım sonra bonus kodunu girdim sonra kyc yi yaptım sonra hesaba girmemeye başladı şifre değiştirme yapıyorum mail geliyor ama hesaba girmiyorMeail adresini onaylat kod gelecek kodu girecen tekrar baştan kayıt yap hepsi bitti mi sonda meail yazıyor altında da kod istiyor meailine gelen kodu girecen
Gates of olymposBilen arkadaşlardan ricam yatırım yaptım hangi oyunda freespin oyunlarda açılmıyor
ben 10 dkka da onayladılarYok işte kimliği onaylamadilar daha ne kadar sürüyor tahmini
@Azadi6321Dostum ilk başta kaydı yaptım sonra bonus kodunu girdim sonra kyc yi yaptım sonra hesaba girmemeye başladı şifre değiştirme yapıyorum mail geliyor ama hesaba girmiyor
Dostum kayır yaptım kyc belgeleri yükledim şimdi hesaba girmiyor şifre herşey doğruben 10 dkka da onayladılar
Oyun açılmıyorGates of olympos
birisne şifreni verdin miDostum kayır yaptım kyc belgeleri yükledim şimdi hesaba girmiyor şifre herşey doğru
Yok dostumbirisne şifreni verdin mi
Aralıksız 15 dakikadır yazıyorum adama aksiyon alamadım halâ😄canlıyı darla sürekli ekliyorlar
Kral 2 gün sürmez o, belki evrakları kabul etmemişlerdir. Kimlik yüklediğin yere tekrar kimlik yüklemeye çalış, alırsa onay vermemişlerdir demektir. Eğer ki bekleyen evrak var gibi bir uyarı veriyorsa hala incelemededir.2 gundur bekliyorum ben..