- 903
- 351
- 63
Hep bu multiciler yüzünd nartık selfıe vs ıstıyorlar galiba herkesten
Hep bu multiciler yüzünd nartık selfıe vs ıstıyorlar galiba herkesten
benden istemedi şu multicilerde bizi yakıyor hep ya sonrada burda gelip ağlıyorlarHep bu multiciler yüzünd n
Valla öyle kardeş daha siteyle hiç alakam yok kimlik yükledim canlı destek selfie istiyor bi sürü şey gerek yok uğraşmayabenden istemedi şu multicilerde bizi yakıyor hep ya sonrada burda gelip ağlıyorlar
Gönder o zaman nolcakki her yerde bilgilerin var zatenBunlar selfie falan istiyor ne ayak dost
Yok kardeş o kadarını da gerek yokGönder o zaman nolcakki her yerde bilgilerin var zaten
Sen bilirsin kardeşimYok kardeş o kadarını da gerek yok
Çoğu arkadaşların kyc den sonra hesaplarını kapatmışlar artık neyin peşindeyselerSen bilirsin kardeşim
Bekliyorum onaylanmasınıKyc yaptinmi
Kanka bunu nasıl yaptın matbete bakiye olarak mı geldi anlatırmısınızAgalar ben kendi deneyimimi paylaşıyorum normalde deneme bonusu vs almam ama dikkatimi çekti önce araştırdım trustpilot vs baya güvenilir ve geri bildirimleri iyiydi kayıt oldum kyc 2 saat sonra onaylandı ve girdiğim koddan 7.5 dolar geldi ve 50 dolar oldu bakiye risk etmek istemedim çekim verdim başka bi siteye tether olarak kendi cuzdanima da değil matbete ve tam 4 dakika 50 saniye sonra onaylandı ve çekim oldu ne belge be de başka bisey istenmediği bu benim deneyimim
Ona gerek yok 1 ve 2 yeterAdres istiyor kyc de nasil yapcaz
Eyw cano sagolasinOna gerek yok 1 ve 2 yeter
Sende saolEyw cano sagolasin