- 17,181
- 12,051
- 113
Bağlandım bakıyor canlı
Kanka bı sakin ol takılıyorum. Alsanda hakkındir helali hoş olsun@Huseyin7 bos boş yalan konuşma al kaç kişi üye oldu niye boş burası o zaman
Boyutunu ayarla
Reis nerde 10 dolar yapak bunu@Huseyin7 bos boş yalan konuşma al kaç kişi üye oldu niye boş burası o zaman
La yok adminler yanlış anlar bide ban yemeyelim boş yereKanka bı sakin ol takılıyorum. Alsanda hakkındir helali hoş olsun
Çeken arkdaslar 50-100 birşey atarsa adam konuda herkese yardımcı olamaya calisyirKanka bı sakin ol takılıyorum. Alsanda hakkındir helali hoş olsun
İstediğini yap min 10 dolar şartı var sadeveHer alanda geçerlimi acaba reis
Bi sorsana sen yapabildin mi diye 😁😁Reis nerde 10 dolar yapak bunu
Bana yazmıyorlar la 15 dk dur ne yaDın bağlandıBağlandım bakıyor canlı
Vpn kaynaklı olabilir ulke değişSlotlarda hata veriyor sürekli
knka minimum 10$ max sınır yok demi yoksa 10 katımı anlamında dedin ondan soruyorum ?www.gambi.com
VPNSİZ GİRİŞ YOK
Multi deneyip yok hesabım kapatıldı yok 40’takla attirdilar diye boş muhabbet yapmayın
Üye olduktan sonra Kyc Doğrulama yapmadan önce ayarlar dan genel yerine basıp teklifler e geçip 1inci kısıma CSO3 yazdıktan sonra kimlik onayı yapın ayarlardan 3 5 dakika ya onaylanır yoğunluğa göre değişir
7.5 dolar ekleniyor minimum 10 maksimum sinir yok bol şanslar
Maks sinir yokknka minimum 10$ max sınır yok demi yoksa 10 katımı anlamında dedin ondan soruyorum ?
İlk iki yetiyorİlk iki yetiyo mu ikametgah kabul etmedi
Canlı donucemdedi hala dönmediİlk iki yetiyor
Kaç dk da yazdıCanlı donucemdedi hala dönmedi
Dost kodu sadece üye olurken giriyoruz demi başka yere girmiyiruzİlk iki yetiyor