- 4,950
- 4,442
- 113
yaw 7 doları bi eklemediler destek artık cevapta vermez oldu yarım saat oldu
Açılışı yaptın hadi hayırlısıÇekim verildi. Ödeme gelirse yazarim
Göndermiş daha önce yazıyor onay bekliyen var yazıyorDosya boyutunu düşür
He olabilir benim ingilicce kötüGöndermiş daha önce yazıyor onay bekliyen var yazıyor
Hepsi siteye gittiBarça macina 3.5 girdim 30 sn sonra gol geldi roll açalım kazancın yarisi bana kalan yarisida bana hadi bakalım
Bak bana güzellik yaptıydın ödemiş olduk tebrik ederim roll de bol şanslarBarça macina 3.5 girdim 30 sn sonra gol geldi roll açalım kazancın yarisi bana kalan yarisida bana hadi bakalım
Hepsini doğru yaptım bakalım bekliyorum bir kac dk oldu umarım kısa sürer teşekkürlerwww.gambi.com
VPNSİZ GİRİŞ YOK
Multi deneyip yok hesabım kapatıldı yok 40’takla attirdilar diye boş muhabbet yapmayın
Üye olduktan sonra Kyc Doğrulama yapmadan önce ayarlar dan genel yerine basıp teklifler e geçip 1inci kısıma CSO3 yazdıktan sonra kimlik onayı yapın ayarlardan 3 5 dakika ya onaylanır yoğunluğa göre değişir
7.5 dolar ekleniyor minimum 10 maksimum sinir yok bol şanslar
İptal mi olduHepsi siteye gitti
aynen oyleymis turkceye cevirince okudum bendeGöndermiş daha önce yazıyor onay bekliyen var yazıyor
Bakiyeni dolara çevirO değilde spor oynucam yeterli degil diyo
Otomatikmi ekleniyor bonus kodu girdimHe olabilir benim ingilicce kötü
Desteğe bağlan yoksa uzun sürebilir desteğe uzun sürdü onaylanmadı diye yalan uydurHepsini doğru yaptım bakalım bekliyorum bir kac dk oldu umarım kısa sürer teşekkürler
çekimi neyle verdin kripto muÇekim verildi. Ödeme gelirse yazarim
Kimlik onay yapılınca ekleniyorOtomatikmi ekleniyor bonus kodu girdim
Yoğunluk vardırDesteğe bağlandım Daniel ilk msji yazdı gerisi yok. 20 dkdir bekliyorum