@SabriBeyEkli dosyayı görüntüle 416152
Slot: Diamond Strike
FS: 333
Bet: 0.3
FS kazancı tüm slotlarda geçiyor
1500 yap 200 çek
Ödeme:
Ekli dosyayı görüntüle 416153
(Mailden Payfix ekranının görüntüsünü atarsanız ilk çekimde Payfix izin veriliyor)
GİRİŞ
Talep menüsünden.bonusu nasıl alıyoruz?
Doğrudur bana 110 ödedi şansa katlandı işteBu oyun çöp değil 333 999 spin verse 100 lira zor öder bilginiz olsun
Üye olmayan var mi aw 😂😂İp çaktılar ilk üyelik ve mobil den üyeyim
Reis sadece payfix ile mi çekim yapılıyorEkli dosyayı görüntüle 416152
Slot: Diamond Strike
FS: 333
Bet: 0.3
FS kazancı tüm slotlarda geçiyor
1500 yap 200 çek
Ödeme:
Ekli dosyayı görüntüle 416153
(Mailden Payfix ekranının görüntüsünü atarsanız ilk çekimde Payfix izin veriliyor)
GİRİŞ
Hayır bence kripto hariç tüm yöntemler açıktır ama sen desteğe bağlanıp kesin bilgi al.Reis sadece payfix ile mi çekim yapılıyor
EywallahHayır bence kripto hariç tüm yöntemler açıktır ama sen desteğe bağlanıp kesin bilgi al.
Ben deneme bonusundan çekim yaptım kardeş siteninde adamı deqilim.Gameofbet pişmanlıktır. Bu siteden kazanç elde ettim çekim yaptım diyen %100 sitenin adamıdır...
Valla usta ben 12 yıldır kumar oynuyorum onlarca sitede üyeliğim var sabit oynadığım analizini banko yaptığım bazı oyunlar var. 1 saat içinde gameofbet dahil üç siteye 100er tl yatırım yaptım. Bir pc iki telefon olmak üzere üç sitede aynı anda kendi oyunumu oynadım gameofbet te yine kaybedip diğer iki siteden çekim yaptım. Gameofbet aynı zamanda betcio aynı kişiye ait yani kepçeyle alıp çay kaşığı ile verirBen deneme bonusundan çekim yaptım kardeş siteninde adamı deqilim.
Doğrudur ben sadece çekim yaptım deneme bonusu ile belirtmek istedim yatırım hiç yok siteye😄Valla usta ben 12 yıldır kumar oynuyorum onlarca sitede üyeliğim var sabit oynadığım analizini banko yaptığım bazı oyunlar var. 1 saat içinde gameofbet dahil üç siteye 100er tl yatırım yaptım. Bir pc iki telefon olmak üzere üç sitede aynı anda kendi oyunumu oynadım gameofbet te yine kaybedip diğer iki siteden çekim yaptım. Gameofbet aynı zamanda betcio aynı kişiye ait yani kepçeyle alıp çay kaşığı ile verir