15 ve 4 dakika vardı şu her rolünde diyoruz yazmayın diye 4 dakika da 4 sayi attılar şimdi çek wonunu@Ganilost won çek dost şimdiden efes bırakmaz daha
totem denen bırşey var dost ben dedım diye gelmedi öyle mi öyleyse bırak kupon yapmayı bence15 ve 4 dakika vardı şu her rolünde diyoruz yazmayın diye 4 dakika da 4 sayi attılar şimdi çek wonunu
Sen dedin diye değil dostum ms bitmeden won çek demeyintotem denen bırşey var dost ben dedım diye gelmedi öyle mi öyleyse bırak kupon yapmayı bence
işte totem olsun diye dost won hepimizin temellisi ya ondan çok bunu dert etme keşke gelseydı olmadıSen dedin diye değil dostum ms bitmeden won çek demeyin
Böyle totem olmaz dost. Sinerji diye de bir şey var. Gelmeyen kupona won çek demek abeslik. Uzatacak bir şey yoktotem denen bırşey var dost ben dedım diye gelmedi öyle mi öyleyse bırak kupon yapmayı bence
çok gereksiz muhabbet ediyorsun won çek demekte sinerjidir aynı hesap boş beleş şeylere takılmayınBöyle totem olmaz dost. Sinerji diye de bir şey var. Gelmeyen kupona won çek demek abeslik. Uzatacak bir şey yok