- 7,327
- 2,801
- 113
Ben 170 çekim verdim uğraşamam bu amatörlerlwyoo 100 yaptım 50 yatırdım 2.05e girdim 203dü reddedip 180 düşürmüş onuda canlıya bağlan demiş
Ben 170 çekim verdim uğraşamam bu amatörlerlwyoo 100 yaptım 50 yatırdım 2.05e girdim 203dü reddedip 180 düşürmüş onuda canlıya bağlan demiş
bilmiyorum sorun çıkcagını sanmıyorum belki papara ile ödemiyolardır banka dicektir soruyom şimdi bağlandı destekBen 170 çekim verdim uğraşamam bu amatörlerlw
valla benim 23 tlde çöp oldu muhabbeti anlamadım niye kesiyolarAga yine red yedi bakiyem 130 a düşmüş @Başkan Böyle iş mi olur bu kadar amatörlük olmaz ama ya
Aga 23 kesse yine iyi 50 tl kesmek nedir yavalla benim 23 tlde çöp oldu muhabbeti anlamadım niye kesiyolar
bilmiyorum çok amatörce işler oldu gibi 100 sabit zaten ana paranın kazanç sınırı yok diyosunuz sonra kesikler varAga 23 kesse yine iyi 50 tl kesmek nedir ya
Ben çektim sonra bağlandım güzel kelimeler kullandım canlıyabilmiyorum çok amatörce işler oldu gibi 100 sabit zaten ana paranın kazanç sınırı yok diyosunuz sonra kesikler var
Kç çktinBen çektim sonra bağlandım güzel kelimeler kullandım canlıya
130Kç çktin
çekimi reddedip bakiyede oynıcaklarmı ağa yazsana sende bi öle bişey olursaPapara cekim verildi
Ogle bisey olamaz zaten 100 çektik aq cska yatirdiçekimi reddedip bakiyede oynıcaklarmı ağa yazsana sende bi öle bişey olursa
hee ana para patladıysa sorun olmazOgle bisey olamaz zaten 100 çektik aq cska yatirdi
yok sorun olmuyorArkadaslar cekim yapanlar cevap verebilir mi telefon dogrulamasi olmuyor sikinti yaratıyorlar mi acaba 🤔🤔